HCL.HR

HCL VIDEO: Call of Duty: Advanced Warfare – igramo drugu misiju feat. Kevin Spacey

Patrik1717 06.11.2014.   •   8 komentara


Pogledajte kako izgleda druga misija u Advanced Warfareu u kojoj konačno upoznajemo fotorealističnog gospodina Spaceya i saznajemo što se glavnom liku dogodilo s rukom.

U svom polaganom odigravanju singleplayer dijela novog Call of Dutyja još nisam doživio jedan od onih VAU momenata karakterističničnih za serijal, ali bilo je blizu kada sam po prvi put susreo virtualnu njušku Kevina Spaceya.

Nastavljajući se na moj prošli video iz iste igre, koji je završio pomalo neugodno i krvavo po ruku glavnog lika, danas vam donosim još malo gameplaya iz singleplayer kampanje. Osim što ćete vidjeti kako izgleda prvi susret s likom kojeg tumači gospon Spacey, saznate ćete i kako su robotske ruke isto ljudi. Ili tako nešto. Moram upozoriti da video prikazuje cijelu prvu polovicu druge misije koja završava s malim spoilerom. Ali nije to baš preveliki spoiler zapravo, pričamo ipak o samom početku igre.

Naravno, igru ćemo uskoro i recenzirati, no prvo se moramo malo više fokusirati na multiplayer koji ćemo vam također uskoro prikazati i prokomentirati u obliku jednog ovakvog video komentara. Vi? Igrate novi CoD? Kakvi su dojmovi?

UPDATE: Pogledajte i naše ostale videe iz singleplayer i multiplayer modova Call of Duty: Advanced Warfarea:

HCL VIDEO: CoD: AW singleplayer #1 – prva misija i prvi dojmovi HCL VIDEO: CoD: AW singleplayer #3 – treća misija i ludilo na autocesti HCL VIDEO: CoD: AW multiplayer – jedan meč Uplinka i prvi dojmovi UPDATE #2: Stigla je i naša konačna VIDEO recenzija Advanced Warfarea. Kliknite ovdje, pogledajte video i provjerite koju ocjenu smo na kraju dali.

Komentari (8)

 • Sandman

  06.11.2014 - 16:20

  igra bi mogli biti dobra,a gameplay sto si snimao bio i bolji da znas igrati 😀

 • adycro

  06.11.2014 - 16:45

  Dosta znacaja daje Kevin Spacey i u Story Line u, definitivno skupa ali veoma impresivna licnost za jednu igru. MP nznam kakav je ali SP mi izgleda veoma privlacno. Vidim da i dalje ostavljaju neke djelove s veoma losim texturama.Sve u svemu vrijedan paznje nastavak COD a.

  • fxp1990

   @adycro, 07.11.2014 - 00:25

   it's shit. superforce cliche? check. what happens when a single man has a control of a superforce? double check. you get to be the hero? checkity check check. MEH. Za dva tjedna izlazte far kraj i asasins kreed, da ne spominjem dragon age u koji cu signurno ulupat 200tinjak sati.

 • Aerina

  06.11.2014 - 17:03

  I ne izgleda kao nešto extra inovativno. Grafika je još uvijek plastična, samo pogledajte prvu scenu na groblju i obratite pozornost na okolinu. Novi engine my a**

 • LuCky_LuKe

  06.11.2014 - 18:39

  Upali subtitlove u igri,necuje se ovako sta govore

 • asdw25

  08.11.2014 - 17:49

  zna li itko koliko zauzima call of duty na hard disku

  • MorskiVuk

   @asdw25, 09.11.2014 - 00:50

   Advanced Warfare zauzima 45 gb

 • gavran1

  10.11.2014 - 07:44

  Kevin Spacey je faca,igra je odlična ali mi ide na živce svako malo neka animacija,ma daj pusti me da pucam i uživan bar 10 minuta u komadu!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!