HCL.HR

HCL VIDEO: Gradimo male tvornice za vanzemaljce u igri Infinifactory

Igor Belan 10.07.2015.   •   1 komentara


Vanzemaljci nas oteli i upregnuli da radimo za njih male tvornice u zanimljivoj novoj puzzle igri iz prvog lica koja bi vas mogla podsjetiti na Minecraft, Portal i The Talos Principle u isto vrijeme.

Evo interesantnog koncepta. Vanzemaljci vas otmu, zatoče u svom svemirskom brodu (ili stanici, nisam siguran) i onda vas pretvore u svog roba koji doživotno mora dizajnirati funkcionalne tvornice što proizvode stvari poput oružja. Svaka tvornica je zagonetka za sebe, a vi kao neimenovani ljudski rob morate s pogledom iz prvog lica povezati sve dostupne elemente na pravi način da bi tvornica na kraju obavljala svoj posao.

Pomalo je teško to shvatiti kada vam ovako ukratko opišem, pa sam odlučio napraviti video o tome. Nas kraju me sve ta zagonetke malo “uzele” pa je video potrajao više od zamišljenih 10 minuta. Šta ćeš, igra je zanimljiva.

Inače, naš Greg vam sprema recenziju Infinifactorya, a ako vam se ovaj video svidi, razmišljam da napravim još jedan koji pokazuje koliko dugo je potrebno mozgati oko nekih kompleksnijih zagonetki.

Komentari (1)

  • edviiN

    10.07.2015 - 23:55

    "Minecraft, Portal i The Talos Principle"-Igra 3 u 1 :3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?