HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo božićne igre #1 – Fork Parker’s Holiday Profit Hike

Igor Belan 24.12.2014.   •   3 komentara


Blagdansko raspoloženje nas opet raznježilo pa smo poželjeli zaigrati neke božićne igre, iako znamo da su takve igre najčešće užasne. No ova nije! Ova je samo užasno teška.

Iako mi razum govori da slobodno vrijeme za igranje trebam trošiti na poveću listu kupljenih igara na Steamu koje nikad nisam pokrenuo, sve te šarene lampice, prigodni filmovi i uvijek iste božićne pjesme učinile su svoje pa sam ponesen tom blagdanskom atmosferom odlučio opskrbiti se nekim besplatnim božićnim igrama.

Prva na redu je jedna potpuno nova, Fork Parker’s Holiday Profit Hike, a za cijenu od točno 0 kuna na Steamu stavlja vas u cipele izmišljenog direktora financija izdavačke kuće Devolver Digital na putu do povećanja profita za svoju kompaniju. Na svom snijegom i ledom okovanom putu Fork skače po platformama kao da nije sijed i ćelav, a pritom izbjegava bucmaste pingvine i opake božićne pulovere. Zvuči blesavo? Zato jer i je, ali igra kao takva je zapravo vrlo zarazna i izazovna, pri čemu mislim da je ubitačno teška. Ali na onaj dobar način. Uostalom, pogledajte video.

Ako igru želite sami isprobati, skinite ju besplatno sa Steama.

UPDATE: Pogledajte i drugi video u ovom mini-serijalu – zaigrali smo klasičnu božićnu igru Santa Claus in Trouble.

Komentari (3)

 • Gvags

  24.12.2014 - 15:36

  Nisam primjetio da je receno cemu sluze novcici…?

  • Ementaler

   @Gvags, 24.12.2014 - 16:44

   Misliš one novčanice? Nisam ni sam siguran što to sve znači na kraju igre, ali znam da ti se smanji dug (donji lijevi kut ekrana) kada to pokupiš.

 • Gvags

  24.12.2014 - 20:52

  Mislim da bih trebao to odigrat…bar da to skuzim sta je, sad me zaintrigiralo xd

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!