HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo Hearthstone s The Grand Tournament kartama

Igor Belan 22.08.2015.   •   16 komentara


Kroz jedan nadasve napeti meč pogledajte što ovog ponedjeljka donosi The Grand Tournament – velika ekspanzija za Hearthstone koja će u mnogočemu promijeniti igru.

Hearthstone ovog ponedjeljka dobiva drugi veliku ekspanziju u svojoj karijeru – zovu je The Grand Tournament i donijeti će u igru 132 nove karte. Najzagriženiji igrači među vama još danas i sutra mogu prednaručiti 50 virtualnih paketića takvih karata za nešto nižu cijenu, a oni najnestrpljiviji mogu se uputiti u novi Tawern Brawl koji nudi da zaigrate jedan meč s nekim od tih karata.

Upravo to učinio sam i ja pa sam jedan takav meč posnimio i usput prokomentirao nove karte i po čemu će se razlikovati od onih na koje smo dosad navikli. Ključna riječ je: Hero Power. To su dvije riječi. Nema veze, glavno da se mi razumijemo.

Pogledajte video – bilo je skroz napeto.

Pa da vas čujemo – veselite li se navali novih karata u Hearthstone ili vas cijela stvar užasava?

Komentari (16)

  • Vexido

    22.08.2015 - 19:21

    poznavajuci kako igras hearthstone i prije videa sam vec znao da cu se hvatati za glavu 🙂 ,ali bilo je zabavno to je najbitnije 🙂 …

    • Ementaler

      @Vexido, 22.08.2015 - 22:54

      Otkud tebi kako ja igram Hearthstone? 🙂 Bio je onaj jedan video… i to je to zapravo. Što ti je u ovom videu bilo "za uhvatit se za glavu"?

    • romeplayer

      @Vexido, 22.08.2015 - 23:07

      E Igore moze li da te dodam na hearthstone

    • Ementaler

      @Vexido, 23.08.2015 - 06:59

      Sorry, ali generalno ne dodajem nove ljude na HS.

    • debelguzijanac

      @Vexido, 23.08.2015 - 08:57

      Slaćžem se , odmah loša odluka na startu… dalje nisam gledao ;)) ali sve je to zabava ;))

    • Vexido

      @Vexido, 23.08.2015 - 09:35

      mislio sam da si snimio dva videa , no svejedno, i jedan video je i vise nego dovoljan da se ureze u pamcenje o tome kako igras :), dakle bez ponovnog gledanja videa pada mi na pamet 3detalja , 1.) pocetak , mogao si u prvom krugu odmah bacit dva ona mala lika sa coinom sto bi bila poveca prednost , 2.) trenutak kad si bacio u board, lika sa kojim mozes koristiti hero spell koliko god ti mana dozvoljava, tada si wasteao 2x spella iako si mogao ubiti miniona sa 2x hero spell , 3.) predzadnji krug, mogao si zavrsit partiju krug ranije da si nakon sto si napao pretvorio svog miniona u vepra a ne protivnickog 😛

    • Ementaler

      @Vexido, 23.08.2015 - 11:57

      Na neke od tih stvari sam se i osvrnuo u videu, poput toga da sam mogao bacit ona dva mala lika s coinom. Tako da očito sam svjestan toga. Ali poanta je bila popričat o novim kartama i pokazat kako rade stvari poput inspire mehanike pa sam neke stvari radio s time na umu – neovisno o tome je li to najbolja odluka za pobjedu. I još sam to rekao na početku videa dok se tražio meč. I valjda je jasno da dok snimaš, igraš i pokušavaš pokrit što više nekih tema kroz komentare nisi ni podjednako fokusiran na samu igru i odigravanje najboljih mogućih poteza, kao kada kao totalno pasivni promatrač gledaš stvar kasnije. Ne želim šutit ni 10 sekundi i razmišljat o sljedećem potezu usred videa 🙂

    • Ementaler

      @Vexido, 23.08.2015 - 12:10

      I btw, nisi ništa rekao o TGT-u. A to je poanta postanja cijelog videa – da vidimo malo što mislite o novim kartama i kako će to utjecati na igru. Ali eto, ljudska je priroda valjda oglasit se u komentarima SAMO kada imaš priliku nečiju grešku istaknut ma koliko bila bezazlena i banalna :/ Pa eto, daj nabaci neko mišljenje o TGT-u. Kupuješ packove u ponedjeljak? Kakav je plan?

    • Vexido

      @Vexido, 23.08.2015 - 18:40

      nisam htio isticati greske samo izjavit da sam znao da cu se hvatati za glavu i slicno … ,ove greske su vise bile kao odgovor na pitanje , no nebitno …ako sam nesto napisao u losem smislu to mi zapravo nije bila namjera …. tgt – super stvar , nove mogucnosti , nove karte , uvijek sam za bilo kakve ekspanzije , pogotovo ako se ubacuju neke nove mehanike , pakove kupujem …sa goldima , bit ce za nekih 20 paketica ,golde sam nakupio u zadnjih mjesec dana otkad sam cuo za ekspanziju …. plan ? nemam , osim ako u to nespada sakupljanje golda za pakove …igrat se i zabavit ,eto to je plan 😛

    • Ementaler

      @Vexido, 24.08.2015 - 09:04

      Dobar plan 🙂 Ja ću do kraja dana imat za 4 packa. Trebao sam planirat unaprijed 🙂

  • Yotta

    22.08.2015 - 19:22

    Plaši me stoga jer me sad jako usporava. Nove karte mijenjaju igru, a ja nisam ni od prošle dvije ekspanzije skupio sve potrebne epic.( o legendaryma da ne govorim)

  • debelguzijanac

    23.08.2015 - 08:54

    Radujem se novim kartama… sakupilo se golda za kupovinu 29 paketića pa će biti interesantno a i neću zaostajati puno sa novim kartama. Moja ćerkica (7 godina) se raduje otvaranju paketća pa ćemo zajedno to raditi.
    Svi prijateljski raspoloženi igrači me mogu dodati za frenda ja sam Seljober#2804

  • shepard-fan

    23.08.2015 - 14:36

    Igrao sam nešto malo fora je , ovaj Igore će te dobiti možda beta kay za overwatch

    • Ementaler

      @shepard-fan, 23.08.2015 - 15:56

      Kay? 🙂 Da, vjerojatno će nam nekako već doletjeti nekakav beta key i za to pa podijelimo dojmove s vama čim to stigne 😉

  • shepard-fan

    23.08.2015 - 16:20

    Sori Igore krivo napisao KEY malo bila burna noč , eheheh

  • Ementaler

    25.08.2015 - 14:17

    Bome i ja od prva dva packa (i jedina) što sam dosad otvorio dobio jednog legendaryja i četiri rarea 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?