HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo Lords of the Fallen – lakši Dark Souls s boljom grafikom?

nebel 08.11.2014.   •   1 komentara


Dark Souls vas pretukao i ostavio da krvavi ležite u kutu? Probajte Lords of the Fallen, on će vas samo malo našamarati, a voljet ćete ga i dok vas šamara jer je apsolutno prekrasan.

Iako su se svim silama trudili objasniti nam da s Lords of the Fallen zaista ciljaju napraviti vrhunsku i epsku RPG igru za novu generaciju, teško je bilo povjerovati tim marketingašima kad znamo da govore u ime studija Deck 13 i CI Games. Nisu to loši developeri, no nisu ni poznati po baš vrhunskim naslovima, a kad vidimo koliko su se neki drugi, veći studiji mučili u prelasku na “next-gen”, jasno vam je zašto smo njihove izjave uzimali sa zrncem soli.

No nismo mogli ignorirati koliko je Lords of the Fallen dobro izgledao na promotivnim materijalima – od gameplay videa do screenshota, svaki poligon bio je na svom mjestu. “Varke i trikovi, zasigurno!” – pomislili smo skeptično u par navrata, no sada kad nam je igra zapravo stigla u ruke možemo vam reć da nisu lagali. Ne samo da igra izgleda sjajno na GTX-ici 780 našeg Vjerana, uz sve one Nvidia GameWorks tehnologije upaljene, već je i poprilično zabavna za igrati. Više o svemu reći će vam Vjeran u novom gameplay komentaru, još jednom u 60 sličica po sekundi pri 1080p rezoluciji.

Više o našem mišljenju o Lords of the Fallen reći ćemo vam u recenziji. Kako se vama čini?

UPDATE: Objavili smo i recenziju. Kliknite ovdje i provjerite koju smo ocjenu na kraju dali ovoj igri.

Komentari (1)

  • beowulf112

    08.11.2014 - 18:20

    meni se ds2 ipak cini boljim 🙂 ne cini igru grafika…bas ta tezina u dark soulsu me frustrirala bezbroj puta ali i motivirala..imam ga jos i trebalo mi je 92h da prijedem main campaign 🙂 a dlc-ove nisam igro jos

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?