HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo Minecraft: Story Mode i rugamo se spojenim obrvama

Igor Belan 14.10.2015.   •   3 komentara


Minecraft napokon dobio priču! I to od iskusnjara iz Telltalea! Pogledajte kako izgleda početak Minecraft: Story Modea uz par totalno profesionalnih komentara o obrvama jednog od likova.

Baš si nešto razmišljam kako video koji sam vam za danas pripremio ne bi bio uopće interesantan da jedan od likova nema spojene obrve. Možda su mudraci iz Telltale Gamesa spojili tom kockastom liku obrve čisto radi toga da ja iskoristim taj vizualni draguljčić u svrhu ruganja i tako stvorim mrvicu zanimljiviji video? Na kraju krajeva, videi na YouTubeu danas pomažu prodati igru – daj ljudima materijala da naprave zanimljiviji video i lakše ćeš prodati igru! Pa da! Ma pričam gluposti, zanemarite.

Ali nemojte zanemariti video – u njemu vam prikazujem što možete očekivati od prvih 20-ak minuta prve epizode Telltaleovog novog serijala avantura – Minecraft: Story Mode. Ukratko, očekujte neke vrckave likove, puno pritiskanja tipke Q, jednu svinju i ponešto vatrometa. I da – odluke. Odluke su važne.

Jeste probali već Minecraft: Story Mode? Dostupan je za PC, stare i nove konzole, a uskoro i na Android te iOS uređajima.

Komentari (3)

  • wyzard

    14.10.2015 - 17:36

    No one will remember that lolol. Savršen opis za igru. Zanimljivije građenje od minecrafta, a opet tako super dosadno.

  • Mr.Ericsson

    14.10.2015 - 18:47

    Odigrao sam cijelu epizodu. Jako kratko ali po meni isto jako zanimljivo.

  • pesek32

    14.10.2015 - 22:16

    Ili TWD 3. sezonu 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?