HCL.HR

HCL VIDEO: Igramo Warlords RTS, zaraznu hrvatsku strategiju

ToxarE 12.12.2013.   •   5 komentara


Warlords RTS, strateška igra hrvatske produkcije o kojoj smo već pisali, dostupna je besplatno na vašim Android i iOS uređajima do kraja godine. Pogledajte kako izgleda i kako se igra.

Ne biste vjerovali, ali Warlords RTS još je jedna igra proizašla iz uma hrvatskih developera. Riječ je o jednom pojednostavljenom konceptu strategije u realnom vremenu uz lagane RPG elemente, a kao takva dobro funkcionira na ekranu tableta i pametnih telefona za koje je i namijenjena. U centru pažnje je vaš glavni heroj iliti Warlord uz kojega ćete okupljati vojsku koja će mačevima, strijelama i magijom ubijati neprijateljski nastrojena fatansy bića u svijetu naziva Aldfarne. Otključavati ćete nove tipove jedinica, skupljati nova oružja i oklop za svog Warlorda te otključavati nove magije. Kao što ćete vidjeti u priloženom videu, grafički stil je jednostavan, ali funkcionalan, a zvuk je prikladan i nekako zarazan, baš kao i sam gameplay.

Igra je od nedavno dostupna za iOS i Android uređaje, a od jučer pa sve do kraja godine je potpuno besplatna na obje platforme. Osobno ju igram još od kad je izašla za iOS, a budući da je sada besplatna i budući da sam uspio izvući neku vrstu PC verzije od developera, odlučio sam vam snimiti malo gameplaya i objasniti kako igra funkcionira. Pogledajte video i imajte na umu da je to tek početak igre – kasnije se uvode novi tipovi jedinica i razne nove “komplikacije” na bojištu. Stvarno, postane jako izazovno.

Komentari (5)

  • ilya97

    12.12.2013 - 20:40

    koliko je se promiijenila od rane beta verzije,za mene je najbolji wizard

  • ShadowIam

    13.12.2013 - 09:50

    koliko igre na mobitelima se razvijau,kupia mobitel s cetverojezgrenim procesorom,neznam koju bi prije igra,taman sam skinia i ovu

  • Nasty Rabbit

    13.12.2013 - 10:28

    Baš sam si morao razbit svoj android mobitel prije koj dan :/ -.-''

  • Maxflu

    17.12.2013 - 09:46

    dobra je igra, ali da vratimo vrijeme unazad jedno 20 godina

  • Coldplay

    22.12.2013 - 11:56

    Baš mi je bilo dosadno, skinuo sam igru (zahvaljujući vama), i ugodno se iznenadnio, stvarno je sjajna za ubiti dosadu. Još kad znam da su naši dev-ovi. Je da je malo komplicirano organizirati vojske, ali otom potom 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?