HCL.HR

HCL VIDEO: Mario i Pikachu u borbi do smrti, igramo Super Smash Bros. za Wii U!

Igor Belan 21.01.2015.   •   4 komentara


Pustite na moment taj Mortal Kombat i Street Fighter i pogledajte kako izgleda jedna od najpopularnijih fighting igara na svijetu, a koju vjerojatno nikad niste igrali.

Kad se baviš gaming novinarstvom teško je propustiti izlazak nove Smash Bros. igre. Amerikanci pogotovo od toga rade feštu – svi trče u trgovine, zovu prijatelje doma na virtualnu šoru, rade se turniri, a po novome sve se to još baci i na live stream kroz Twitch. S druge strane bare, pogotovo ovdje na brdovitom Balkanu, malo tko uopće zna za Super Smash Bros. kao serijal fighting igara, a kamoli da postoji nekakva kultura natjecanja od kuće do kuće. Problem je naravno u tome što je cijeli serijal ekskluzivan za Nintendove konzole, još od ere Nintenda 64, a Balkanci su zavoljeli svoj PlayStation još od prženih igara za jedinicu.

Mene osobno uvijek je interesirao taj serijal, ali nikad se nisam stigao upustiti u njega. Sve do sada. Nedavno je izašao novi Super Smash Bros. i za Wii U i 3DS konzole i odlučio sam ga kupiti, a nakon kojih sat vremena privikavanja na činjenicu da ovo nije ni slično jednom Mortal Kombatu, počeo sam uviđati zašto su Ameri toliko ludi za time – počeo sam shvaćati što je tu toliko zabavno. Probat ću vam dio te zabave prenijeti u ovom video komentaru, dok malo tučem Donkey Konga s Pikachuom.

Komentari (4)

  • Argulian

    21.01.2015 - 21:04

    Ključna riječ, zarazno!! Online, hrpa modova i bolestan challenges sustav.

  • brlja

    22.01.2015 - 13:52

    Meni je ovo najbolja sora ikada 😀 Igramo to od nintenda 64, a ovaj nastavak je stvarno najbolji. Imamo 12 satne maratone od kad je izasla…samo jos jednu i pol 6 ujutro je 😀 Nintendo ima tolko dobre igre na wii u.. da nije istina, sve sta je izaslo u zadnjih godinu dana je izvrsno, ma ko i uvijek. Nadam se da ce pametnije plasirat iducu konzolu da im se ne desi ko i s ovom jer je steta da sira publika ne igra tako dobre igre.

  • ToniJanjevac

    22.01.2015 - 15:30

    Ovo odlicno izgleda,sad da samo zamijenim ps4 za wii 😀

  • Wingmaker

    22.01.2015 - 16:32

    Pikachu je legendarni lik, zar ne ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?