HCL.HR

HCL VIDEO: Otkrivamo naš izbor najbolje igre 2013. godine!

nebel 07.01.2014.


U velikom finalnom izvješću Zlatnog Dabra 2013, konačno vam otkrivamo koju igru je HCL uredništvo izabralo za najbolji naslov prošle godine.

Već gotovo mjesec dana naša maskota dabar Đuka obojan je u zlatnu boju, a s današnjim otkrivanjem naše igre godine svo to slavlje privodimo kraju.

Za sve one koji nas nisu redovito pratili ovih dana pripremili smo konačno izvješće Zlatnog Dabra 2013 u kojemu smo stavili svih pet dosad objavljenih videa u jedan članak. Tim videima sada se pridružio i jedan potpuno novi – onaj koji vam otkriva naš izbor jedne jedine, najbolje igre 2013. godine.

Pratite link i provjerite novi video na samom kraju članka, a onda nam u komentarima javite slažete li se s našim mišljenjem i koja je igra 2013-te po vama zaslužila tu nadasve prestižnu titulu.

VIDEO SPECIAL: Zlatni Dabar 2013 – igra godine i konačno izvješće Ovo je samo obavijest o novom članku i videu, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o ovom izboru najboljih igara godine očekujemo vidjeti ispod samog članka – samo pratite gornji link.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?