HCL.HR

HCL VIDEO: Pogledajte kako nam Road to Gehenna petlja mozak u čvor

Igor Belan 26.07.2015.   •   1 komentara


Ima li što bolje od gledanja čovjeka kako se muči? Naravno da nema! I upravo zato pogledajte naš video komentar prve ekspanzije za The Talos Principle u kojemu pokušavamo riješiti prvu zagonetku.

Znate već kakav je običaj. Svaka igra vas u početku gladi po glavi dok vam objašnjava osnove i polako ohrabruje dok vas gura prema prema kompleksnijim izazovima. Naše gore list The Talos Principle nije iznimka u tom pravilu – u početku vas polagano upoznaje s pravilima igre kroz jednostavne zagonetke, samo da bi vam kasnije servirao vlastiti vam mozak na pladnju.

No prva mu ekspanzija Road to Gehenna nije tako suptilna – odmah kreće žestoko. Uvjerio sam se u to i sam kada sam ju jučer zaigrao i snimio vam ovaj video komentar u kojemu pokušavam riješiti prvu zagonetku u igri. Zapravo, nema tu službeno prve zagonetke jer ste zapravo slobodni rješavati sve dostupne zagonetke po vlastitom redoslijedu, meni se samo ova u prvom svijetu činila najjednostavnijom. Ispada da i nije tako jednostavna.

Nakon ove sam probao još par zagonetki – ispada da su one još i teže, no samim time je i veći gušt kada ih završite. Uostalom, ovo je ekspanzija za sve vas koji ste već prošli The Talos Principle i nije vam dosta.

Ekspanzija The Talos Principle: Road to Gehenna dostupna je na Steamu za 8.99€ još par dana – ako vam se svidio The Talos Principle, ugrabite i ekspanziju dok je vruća (čitaj: dok je cijena 10% niža). Inače, ovu ekspanziju ćemo i recenzirati, naš Greg se već bacio na posao.

Komentari (1)

  • Artyom

    27.07.2015 - 13:01

    Odlično. Nedavno sam prešao originalnu igru i veselim se još težim zagonetkama. Logično je da sada naprave težu expanziju, nešto kao npr. Portal Stories: Mel s kojom sam se poprilično napatio (ispizdio) dog nisam prešao.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?