HCL.HR

HCL VIDEO: Pogledajte snimku finala prošlog LoL Adria Opena uz komentare SA1NA

Igor Belan 02.11.2015.   •   5 komentara


U finalu našeg jučerašnjeg LoL Adria Open turnira našla su se dva tima iz Hrvatske – pogledajte koji je pobijedio uz stručne komentare bivšeg pro igrača LoL-a.

Naš prošli League of Legends Adria Open turnir bio je poseban po nekoliko stvari. Bio je to naš dvadeseti tjedni LoL Adria Open kup, održao se u nedjelju umjesto u subotu (zbog finala Svjetskog prvenstva u LoL-u), a označio ga je i debitantski nastup novog komentatora na našem ESL Twitch kanalu gdje inače uživo prenosimo sve naše kupove. Novi komentator bio je Miloš “Sa1na” Šainović, bivši profesionalni igrač LoL-a koji se sada u potpunosti posvetio edukativnim i zabavnim streamovima na svom Twitch kanalu.

Nakon uspješnog debija s preko 1500 gledatelja ovog turnira, Sa1na će na našem ESL Twitch kanalu gostovati i u budućnosti, prenoseći i komentirajući vam uživo buduće LoL Adria Open kupove. Sa1na će se u ulozi komentatora naših turnira opet naći već iduće subote na novom Adria Open kupu u 14 sati, kao i u utorak 10.11. u 20 sati kada ćemo gledati finale 10. mjeseca.

Ako se jučer niste mogli uključiti u prijenos uživo, za danas smo vam pripremili snimku finalne borbe prošlog kupa. Ukupno 18 ekipa se prijavilo na vrijeme za početak natjecanja, a iako je tu bilo timova iz cijele regije, na kraju su se u finalu našle dvije ekipe iz Hrvatske – za titulu pobjednika borili su se timovi Legacy i Crazy Carry us1.

Video vam neće biti zanimljiv ako vam sada otkrijemo koja ekipa je na kraju pobijedila, no možete si sami uništiti iznenađenje ako bacite pogled na punu tablicu natjecanja.

Za rasprave o LoL-u i traženje članova za svoj tim kojim ciljate osvojiti sljedeći Adria Open, posjetite naš League of Legends podforum i ostavite pokoji post.

Komentari (5)

  • Mojsije

    02.11.2015 - 23:34

    ubio je covjek 🙂 i nije on castao samo finale vec cijeli turnir u trajanju nekoliko sati 🙂 gg

  • Leodani

    03.11.2015 - 06:38

    Kad ce igre u 11. mjesecu

    • Kalibar .300

      @Leodani, 03.11.2015 - 11:27

      Šta mi kradeš pitanja haha 😛

    • pesek32

      @Leodani, 03.11.2015 - 13:18

      I mene zanima.

  • Vailent

    03.11.2015 - 08:49

    kako je nekako smiješan ovaj Sa1na al ono pozitivno 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?