HCL.HR

HCL VIDEO: Probali smo FarSky, podsjetio nas na Minecraft

Igor Belan 14.05.2015.   •   4 komentara


Far Cry i FarSky unatoč sličnom nazivu nemaju ništa zajedničko, ali ova podvodna survival igra za PC definitivno podsjeća na Minecraft – samo bez blokova… i kisika.

Ha – ovo niste očekivali! A bome nisam ni ja očekivao da ću usred mjeseca u kojem izlaze hitovi poput Witchera 3, Project CARS-a i Splatoona igrati nešto gotovo godinu dana staro. No Far Sky nikad nismo pokrili ni video komentarom ni punom recenzijom kada je prije godinu dana završio na Steamu, pa sam mu se sada odlučio vratiti budući da je Steam code za igru nekom čudnom magijom došao do mog inboxa.

Video pred vama je poprilično dug pa neću duljiti s tekstom. Samo ću vam reći da se radi o igri u kojoj nakon nesreće s podmornicom završite u nezavidnoj situaciji ispod morske površine – cilj vam je uz ograničen kisik i morske pse posvuda preživjeti dovoljno dugo da popravite podmornicu i izronite na površinu gdje čeka ekipa za spašavanje.

Pogledajte kako je prošao moj prvi dan “u dubokom”.

Komentari (4)

  • GizdaviApolon

    15.05.2015 - 09:09

    Odlicna recenzija kao i uvijek ali mislim da trebate davat malo vise paznje na nepoznate naslove poput interstellar marines,nuclear thrones…koje su stvarno idlicne igre a ne na poznate poput AC koji nas razocarava iz godine u godinu

    • sucidar123

      @GizdaviApolon, 15.05.2015 - 12:07

      Ovo nije recezija nego samo video komentar

    • Ementaler

      @GizdaviApolon, 15.05.2015 - 14:17

      Pa nije da radimo videe samo o poznatim igrama 🙂 FarSky nije baš super-poznat AAA naslov, a vidjet ćeš još dosta takvih ako baciš pogled na neke naše prijašnje videe.

  • Dabar245

    14.06.2015 - 09:32

    Igrica je dobra za opuštanje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?