HCL.HR

HCL VIDEO: Trine 3 izgleda bolje nego neke AAA igre

Igor Belan 07.05.2015.   •   3 komentara


Bacamo prvi pogled na apsolutno prekrasni Trine 3 i usput ostavljamo prve komentare o proširenom gameplayu koji po prvi put u serijalu u potpunosti koristi treću dimenziju.

Svega dva mjeseca nakon što su cijelom svijetu otkrili da postoji, studio Frozenbyte je Trine 3 izbacio na Steam Early Access. Probao sam ga i mogu vam reći da izgleda apsolutno prekrasno. Toliko lijepo da se čovjek začudi kad čuje da je riječ o indie naslovu.

No na prekrasnu grafiku smo već navikli u Trine serijalu – veliko pitanje ovdje je kako se Trine 3 igra? Kakav je gameplay? Jer s Trineom 3 developer Frozenbyte odlučio je konkretnije zakoračiti u treću dimenziju – sada tri protagonista osim kretanja lijevo i desno mogu zaokračiti u dubinu, odnosno pozadinu levela. Kako to funkcionira otkrivam u novom video komentaru koji još jednom bezgrešno leti u 60 sličica po sekundi.

Komentari (3)

  • VladoShady 980

    07.05.2015 - 19:42

    Na kraju moras okruziti oko stuba sa kanapom i naravno proci kroz vrata (jednostavno :P)….da "skakutanje" je totalno neprecizno, uglavnom nije mi se svidio ovaj prelaz na 2.5D, a vjerovatno je i ta nepreciznost uticala na moju odluku 🙁

    • Ementaler

      @VladoShady 980, 07.05.2015 - 19:46

      Znači igrao si? Jer istu stvar sam i htio napraviti pa iz nekog razloga nisam mogao. Valjda mi uže bilo prekratko.

    • VladoShady 980

      @VladoShady 980, 07.05.2015 - 19:51

      Da, na neku tipku (vec sam zaboravio koju, jbg starost… 🙂 mozes da popustis uze i da bude duze ili krace, okruzis sa gornje strane stuba i pravo kroz vrata, ne pustas uze dok ne budes ispred vrata…uglavnom jednostavno je… Ako otkrijes koja je tipka u pitanju javi mi 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?