HCL.HR

HCL VIDEO: Ubijamo taoce u brutalnoj igri Gods Will Be Watching

ToxarE 29.07.2014.   •   3 komentara


Vodimo teroristički tim u napadu na znanstvenu postaju, pazimo na taoce i donosimo neke teške odluke u prvoj misiji pune verzije igre Gods Will Be Watching.

Gods Will Be Watching vas zapravo provocira već u svom naslovu. Jer sve neugodne stvari koje vas prisiljava raditi u svom virtualnom prostoru teško je opravdati pred bilo kojom vjerom. Kada sam probao koncept ove igre još prošle godine, zadatak mi je bio preživjeti 40 dana na stranom planetu uz ograničene resurse i paralizirajući virus koji leprša po zraku. Tada me je ta besplatna demo verzija tjerala da žrtvujem članove ekspedicije za dobrobit cijele grupe, a sad kad je cijela igra vani jasno mi je da brutalnih teme i teške odluke proširuju u još brutalnijem i težem smjeru.

Cijela igra se nastavlja na koncept donošenja pravih (teških!) odluka u pravo vrijeme, ali sada nudi razne druge scenarije koje međusobno povezuje pričom. Danas ću vam pokazat prvi takav scenarij u nizu – terorističku situaciju u kojoj ste vi u ulozi terorista. Igra je poprilično napeta, ali i iznimno teška pa nek vas ne iznenadi kako ovaj video završava.

Komentari (3)

  • Daki812

    06.08.2014 - 14:56

    Može još jedan dio?

  • NiX159

    09.08.2014 - 17:15

    Previse mi se svidja igra ali je takodje i previse teska 😉

  • NN

    17.08.2014 - 21:47

    nije igra teska,samo igor pokusava u '4' poteza da ju zavrsi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?