HCL.HR

HCL VIDEO: Uništavamo i šumu u Tembo The Badass Elephant

Igor Belan 28.07.2015.   •   7 komentara


U još jednom video komentaru odličnog platformera tvoraca Pokemona, pitamo se kakve veze imaju Bembo i Tembo dok uništavamo jednu prekrasnu šumu.

Imam osjećaj da vam prvim videom iz Tembo The Badass Elephanta nisam u potpunosti prenio koliko je gospon Tembo zapravo badass, pa sam složio još jedan video komentar.

U tom prvom videu ste vidjeli kako taj masivni slon s neoštrim kljovama uništava pola grada, ali jednostavno ne možete pojmiti koliko je netko kul dok istoga ne vidite kako zalijeva cvijeće i onda skače po plodovima. Upravo to pokazat ću vam u današnjem video komentaru u kojemu odigravam dva levela iz igrine druge zone koja sivi grad i automobile zamjenjuje s predivno zelenom šumom i stablima.

Btw, jeste gledali Dizalicu kad ste bili mali?

Komentari (7)

 • ivan21

  28.07.2015 - 19:30

  Hahahaha odličan video 😀
  ja mislim da je Bembo bio Domagoj Novokmet danas je on voditelj emisije otvoreno 🙂

 • Kveki

  28.07.2015 - 20:19

  Igra izgleda baš šašavo i zabavno, ovo bi se moglo i zaigrati 🙂

 • Anomaly

  29.07.2015 - 13:51

  Najjače je kad lebdi. 🙂

 • DukyDoo

  @Mr. Booker DeWitt, 28.07.2015 - 20:15

  meni se ipak čini da je on bio jedan od voditelja u dizalici 😀

 • Ementaler

  @Mr. Booker DeWitt, 01.08.2015 - 18:14

  Mda, teško da je mogao biti na dva mjesta u isto vrijeme 🙂

 • Bert_Raccoon

  @Mr. Booker DeWitt, 03.08.2015 - 21:09

  TKO JE BEMBO?

  Bembo je dijete iz svemira koje se stjecajem okolnosti našlo na planetu Zemlji. Bembo pokušava savladati osnove zemaljskog ponašanja i sinonim je dobra. Postupci kojima rješava probleme su nezgrapni, ali na kraju ipak uvijek uspijeva riješiti problem. Rješavajući probleme educira okolinu. Bembovi prijatelji su djevojčica Klara, družba sa Zelenog trga, snjegović Žarko i šumsko biće Mucka, a suparnici gospodin Coflek i njegov nećak Fleka. (crteži iz slikovnica)

  Bembo je bio junak emisije «Dizalica» Programa za djecu i mlade Hrvatske televizije a sada je junak tisuća djece u Hrvatskoj koje pohodi tijekom godine i igra i pleše po školama i vrtićima Najradije odlazi u gradove i sela koja se nalaze u prostorima Hrvarske zagađenim minama.
  Bembo i Dizalica uspjeli su stvoriti prvi popularni hrvatski lik za djecu od 3 do 11 godina, koji se uspješno nosio sa industrijski generiranim serijama poput Teletubbies i Pokemon. Tijekom TV sezona u emisiji Dizalica u produkciji Dječjeg programa HTV-a snimljeno je i prikazano je 28 epizoda igrane serije «Bembove priče». U njima su obuhvaćene različite teme važne za edukaciju djece, poput zaštite okoliša, ponašanja u prometu, zaštite od opasnosti od mina, prijateljstva, tolerancije i sl.

 • Bert_Raccoon

  @Mr. Booker DeWitt, 03.08.2015 - 21:10

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!