HCL.HR

HCL VIDEO: Uništavamo pola grada u Tembo The Badass Elephant

Igor Belan 24.07.2015.   •   1 komentara


Nova igra od iskusnih ljudi koji stoje iza Pokemon igara nema nikakve veze s Pokemonima, ali ima gotovo sve što jedan zabavan platformer treba imati. Uključujući slona koji misli da je Rambo.

Nakon što su godinama radili uglavnom samo Pokemon igre za Nintendove konzole, japanski studio Game Freak odnedavno je odlučio početi raditi manje igre za druge platforme koje nemaju apsolutno nikakve veze s Pokemonima. Najnovija takva igra je 2.5D plaformer Tembo The Badass Elephant koji bi vas na momente mogao podsjetiti na Sonica, ali i Donkey Konga. Kad ste posljednji put igrali nešto takvo na PC-u?

O da, Tembo je dostupan i za PC pored PS4 i XBO platformi, a u centar pažnje stavlja ratobornog slona koji si je zabrijao da je Rambo pa kljovama razbija masivne zidove, guzovima gnječi protivnike i surlom gasi požare dok pokušava osloboditi grad od okupatorske vojske poznate samo kao Phantom.

Pokemon igre se ne povjeravaju bilo kome, pa vam već iz toga treba biti jasno da u Game Freaku rade iskusni developeri koji znaju što dobru igru čini dobrom, a po ovome što sam dosad vidio – to su potvrdili i u Tembo the Badass Elephant. Bacio sam prvi pogled na igru na PlayStationu 4 i snimio prva dva levela (preskočio sam tutorial level na samom početku) pa udarite na play da vidite za što je Tembo zapravo sposoban i kako se to igra.

UPDATE: Pogledajte za što je Tembo sposoban u šumi kroz naš drugi video komentar iz ove igre.

Komentari (1)

  • davork

    25.07.2015 - 07:44

    Pre zarazna igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?