HCL.HR

HCL VIDEO: Zaigrali smo strašno zarazni Velocity 2X na PlayStationu 4

ToxarE 09.09.2014.   •   5 komentara


Zvijezda PS Plus ponude za rujan je arkadna igra koju je teško pustiti iz ruke. Velocity 2X je top-down pucačina s naglaskom na brzinu, a onda postane platformer i ne bunite se.

Iako će neki reći da je PS Plus za PlayStation 4 do sada razočarao s ponudom besplatnih igara, mi smo dosad poprilično zadovoljni. Istina, bile su to redom igre manjeg budžeta, iz manjih studija i najčešće bez treće dimenzije, ali poslužile su kao dobar podsjetnik da vam takve igre mogu ukrasti i više sati od onih visokobudžetnih naslova s voice actingom i kompleksnim sustavom “tuniranja” 3D puškica.

Jedna od takvih igara je Velocity 2X, brza 2D pucačina iz top-down perspektive s naglaskom na instinktivno reagiranje i brze reakcije koja po potrebi postaje punokrvni 2D platformer. Igra je čista zaraza, a ništa vas ne košta da ju isprobate ako imate PS Plus i PS4 ili PS Vita konzolu. Ako nemate PS Plus koštat će vas oko 110 kuna na PSN-u, no uz hrpu levela i naglasak na ganjanje rezultata – trebalo bi vam se isplatiti. Više o svemu će vam reći naš Žarko u recenziji koja stiže uskoro, a do tada provjerite novi video za malo n00bovskog gameplaya uz moje komentare i Žarkov ekspertni gameplay na kraju.

Komentari (5)

  • Antimadridista9

    09.09.2014 - 18:05

    Iskreno, ova igra mi je totalno nezanimljiva, no ipak, sve sto je besplatno je dobrodoslo

  • Igraonica_Skola

    09.09.2014 - 18:43

    Ovo mi je prvi komentar i zato zelim da pozdravim sve, a poseban pozdrav administratorima koji rade odlican posao na definitivno najboljem gaming portalu na nasim prostorima. Preuzeo sam mnoooogoo vaseg sadrzaja i podijelio na Face-u. Ukoliko na bilo kakav nacin mougu da pomognem u vasem radu slobodno me kontaktirajte.
    Sto se tice Velocity-ja, trenutno sam na 32-om levelu ili kako vec i bas mi se svidja igra. Vjerovatno je to zato sto sam ja generacija Nintenda 😉 Pozz

  • Nikola Risteski

    09.09.2014 - 18:45

    Zarko je izdominirao :O

  • 3v1lcl0n3

    09.09.2014 - 19:56

    odlicna igra. PS+ za ovaj mjesec ce me taman zabavit do novembera,kad dolazi binding of isaac rebirth :#

  • Virty

    10.09.2014 - 08:25

    Izgleda mi ka truba od igre, al eto, Igor me natira da je proban.
    Moga bi danas bacit oko na nju 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?