HCL.HR

Hearthstone dolazi na Android i iPhone uređaje

ToxarE 09.11.2013.   •   7 komentara


Blizzardova kartaška igra Hearthstone: Heroes of Warcraft proširit će svoju dostupnost iduće godine kada zaživi u verzijama za iPhone i Android mobilne uređaje.

Ovogodišnji BlizzCon pun je različitih vijesti, a dio njih rezerviran je za Hearthstone, sve popularniji kartaški naslov smješten u Warcraftov univerzum. Najznačajnija vijest vezana za tu igru jest najava verzija za Android te iPhone uređaje. Doduše, na ove mobilne verzije morat ćemo pričekati negdje do druge polovice 2014. godine, no do tada ćemo se moći pozabaviti verzijama za PC, Mac te iPad. Verzija za PC idućeg mjeseca prelazi u otvorenu betu, iako u Blizzardu navode kako to na njihovom jeziku vjerojatno znači negdje u siječnju.

Potvrđeno je kako će igra dobiti ekspanzije koje će se plaćati, ali je najavljen i tzv. adventures sadržaj. Riječ je o singleplayer PvE sadržaju u kojemu će se igrači obračunavati s bossom ili više boss neprijatelja da bi dobili nove karte. Svaka avantura donosit će 20-30 karata, a bit će značajno drugačija od prethodne i poticat će igrača da mijenja svoj stil igre. Avanture će biti besplatne, odnosno dolazit će s novim ažuriranjima. Od ostalih najavljenih noviteta tu je još i ranked mod s 25 rangova. Svaka pobjeda u meču igračima će donijeti jednu zvjezdicu, a poraz će im oduzeti istu. Pet skupljenih zvjezdica u nizu povisit će rang igrača, a isti se može i smanjiti nakon poraza.

Ako se još niste upoznali s Hearthstoneom svakako pogledajte naš gameplay komentar i provjerite što je to toliko privlačno u ovoj kartaškoj igri.

Komentari (7)

  • Budoka

    09.11.2013 - 12:28

    Bome je blizzard raspalio po svim frontama. Kartaška igra dostupna i na smartphoneovima, moba igra, dosta zanimljivih novih feature-a u njihovom mmo-u..

  • grgoljblaster

    09.11.2013 - 14:03

    Podrzavam sve najavljeno za Hearthstone, narocito adventure i Android port. Prva video igra koja je uspesna zamena za analogni Magic the Gathering a i iskreno daleko povoljnija jer nema potrebe za desetinama boostera kako bi se sastavio kompetentan deck.

    • Budoka

      @grgoljblaster, 09.11.2013 - 16:37

      i još ju možeš igrat bilo kad i bilo gdje

  • CroDruid

    09.11.2013 - 18:01

    A nema Windows Phone 8! ;-P

  • Komba

    09.11.2013 - 18:04

    HS je ok igra, al po meni jos treba dosta da bude na razini nekog ozbiljnijeg TCG-a. Ako niste probajte Duel of champions po meni je to zasad puno kompleksnije i bilje od HS.

  • Vujkan

    10.11.2013 - 07:11

    duel of champions mi totalno sranje iskreno igra mi se nimalo ne svida ovo je pun pogodak!!

  • Tade

    10.11.2013 - 11:32

    Meni je Duel of cahmpions zakon igra, ne znan kakva ce ova bit kad izadje, al tribat ce bit stvarno odlicna da stigne duel of champions…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?