HCL.HR

Fanovi Hearthstonea stvorili vrlo koristan alat za replay mečeva, kad već Blizzard neće

Gabriela Horvat 23.09.2016.   •   0 komentara


Nakon dvije godine čekanja, igrači Heartstonea i korisnici Reddita odlučili su uzeti stvari u svoje ruke i napravili platformu za snimanje i pregledavanje svake odigrane partije Hearthstonea.

hsreplay

HSreplay.net rezultat je suradnje korisnika subreddita Hearthstone, a omogućuje igračima da svaki svoj meč snimaju i gledaju kasnije putem web stranice, dok svaka snimka ostaje privatna te je na samom igraču hoće li je pokazati drugima. Dakle, ne radi se o klasičnoj video snimci, već replayu odigranih poteza u meču unutar potpuno drugačijeg sučelja na HSreplay.net.

Igrači se za ovaj alat mogu zahvaliti korisniku pod nadimkom Adys te open source zajednici HearthSim koji iza sebe imaju već nekoliko projekata koje proširuju mogućnosti Hearthstonea, uključujući i Hearthstone Deck Tracker. Upravo su u njega implementirali mogućnost snimanja replaya kroz HSReplay.net, a na ovaj će način korisnici, osim učiti iz grešaka, imati uvid u karte koje je imao protivnik.

Blizzard još uvijek nije komentirao sam HSReplay.net, no ranije su iznijeli svoj stav kako je svaka aplikacija koja će pomoći korisnicima da uče o igri za njih fer.

Samo korištenje se čini prilično laganim – nakon što se prijavite na Hearthstone Deck Tracker, logirajte se na HSReplay s Battlenet korisničkim podacima. S obzirom na to da je aplikacija sama autorizirana od strane Blizzarda, svi bi podatci i mečevi trebali biti na sigurnom. Nakon završene igre, isključite Hearthstone Deck Tracker, a HSReplay.net će automatski uploadati snimljeni replay na stranicu kojoj možete odmah pristupiti.

Iako još uvijek ima nekih problemčića, ovaj dodatak bi trebao i u ovoj ranoj fazi zadovoljavajuće funkcionirati za sve korisnike.

Jeste li ga isprobali?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?