HCL.HR

HEARTHSTONE: Večeras u 8 sati pratite uživo borbu za titulu najboljeg igrača u 10. mjesecu!

Igor Belan 05.11.2015.   •   1 komentara


Neki od najboljih Hearthstone igrača iz naše regije večeras u 8 sati natječu se za titulu najboljeg u 10. mjesecu. Priključite se na naš Twitch kanal i pratite uživo!

Ako se večeras u 20 sati priključite na naš ESL Adria Twitch kanal imat ćete priliku uživo pogledati i prokomentirati borbu nekih od najboljih igrača Hearthstonea iz naše regije. Bit će to veliko finale našeg Hearthstone Adria Open turnira za 10. mjesec gdje će snage odmjeriti četiri srpska igrača, jedan iz BiH te tri igrača iz Hrvatske. Tablicu natjecanja možete pogledati ovdje, zajedno s više detalja o igračima koji će se natjecati.

Svi su oni došli do ovog mjesečnog finala tako da su pobijedili ili završili na drugom mjestu u tjednim Hearthstone Adria Open kupovima koje smo organizirali kroz 10. mjesec, a večeras ćemo vidjeti tko je najbolji od najboljih.

Sve to prokomentirati će vam uživo naš Voshy i Zm0r, kojeg ste navikli vidjeti u ulozi komentatora naših World of Tanks turnira na ESL-u, ali kažu ljudi da mu ni Hearthstone nije stran. Neki kažu da bi se i ja mogao ubaciti usred streama s par komentara, ali moram pitat menadžera ako smijem. U svakom slučaju, očekujte opuštenu atmosferu na streamu i svakako navratite pogledati pokoji meč i ostaviti par komentara.

Inače, prvi Hearthstone Adria Open kup 11. mjeseca igra se već ove subote, pa provjerite ovu vijest ako se želite prijaviti okušati sreću protiv drugih igrača iz regije.

UPDATE: Krenulo je, gledajte ovdje:

Komentari (1)

  • Ementaler

    05.11.2015 - 20:10

    Zm0r ti inače baš i ne igra baš Hearthstone, spomenuli su to dečki sigurno tijekom streama. Tu je čisto da malo Voshyu pravi društvo – ali računaj da je ovaj stream općenito po pitanju komentara više opuštene prirode. Tj. nije isti tip streama kao ono što radi Sa1na s LoL-om.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?