HCL.HR

Hit igra GoldenEye 007 dobit će svoj dokumentarac

Zoran Žalac 15.06.2022.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Krajem ovog mjeseca bit će lansiran dokumentarni film pod nazivom GoldeEra u kojemu ćemo doznati priču o izradi jedne od najpoznatijih pucačina iz ere Nintenda 64.

GoldenEye 007 bila je igra koja je ostavila velik trag u žanru pucačkih naslova na konzolama. O njezinom značaju pisali smo u zasebnom članku, a nedavno smo ju uvrstili i na našu listu top 50 pucačina svih vremena. I dok se sve češće spominju glasine da bi se GoldenEye 007 mogao vratiti u nekom obliku, uskoro nam stiže priča o toj igri u obliku dokumentarnog filma GoldenEra.

Dokumentarac će premijeru imati 27. ovog mjeseca na streaming platformi Altitude.film, a donijet će intervjue s tvorcima igre, priču o njezinom nastanku i sl. A kako to obično biva, priča o igri GoldenEye 007 je priča o uspjehu usprkos poteškoćama u razvoju i brojnim odgađanjima izlazaka.

Dva dana nakon premijere, od 29. 6., dokumentarac bi se trebao moći pogledati i na drugim digitalnim platformama.

Komentari (3)

  • ToddHrowrad

    15.06.2022 - 13:55

    Sve samo ne remake

  • pinkfloyd94

    15.06.2022 - 14:25

    I dalje mi je tomorrow never dies kao jedna od najupecatljivijih igara mog djetinstva. Kad nije islo bilo je select select/krug krug/ select/ krug

  • Bojko

    16.06.2022 - 01:14

    Ovo će se gledati. Lajkam sadržaje takvog tipa, noclip i sl. THPS dokumentarac me oduševio. Ne samo da lajkam, nego mislim da je bitno i klincima, prije nego krenu pljuvati po kojekakvim banalnostima, da vide koliko muke, rada i često sreće je potrebno da se izbaci jedna uspješnica poput ZlatnogOka 007.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?