HCL.HR

Hit igra Vampire Survivors dobit će svoju seriju, samo trebaju smisliti priču

Zoran Žalac 29.04.2023.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Popularna PC i mobilna igra Vampire Survivors dobit će svoju animiranu seriju premda nema nikakvu priču koju bi trebalo adaptirati.

Jeste li čuli da će Harry Potter franšiza dobiti svoju TV seriju? I da će Twilight Saga isto dobiti svoju seriju? No, zanemarite sad te nepotrebne ekranizacije onoga što je već ranije ekranizirano – stiže serija po 2D igri Vampire Survivors.

Bit će to animirana serija na kojoj će raditi produkcijska kuća Story Kitchen u suradnji s tvorcem same igre, Lucom Galanteom.

Jasno je odakle interes za Vampire Survivors – igra je osvojila nagradu BAFTA za najbolju igru 2022., na Steamu ima 185 tisuća preporuka i na mobilnim je platformama preuzeta više od milijun puta (doduše, to ondje ne znači baš ništa).

Međutim, interesantno je u svemu ovome da izvorni materijal uopće ne mora imati nikakvu priču kako bi netko došao na ideju da ga pretvori u TV seriju. Jer Vampire Survivors u suštini nema priču. Ima različite likove koji rade istu stvar – mlate protivnike dok ne prođe pola sata.

No, ne može se reći da igra nema nikakav misterij. Vidite, Vampire Survivors, barem za sada, nema nikakve veze s vampirima. A možda se upravo serija bude bavila potragom za tim mističnim krvopijama.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Chimichangas

    30.04.2023 - 10:19

    Jel dobra ova igra?

    • PppPP

      @Chimichangas, 30.04.2023 - 12:10

      2d, za ubit vrijeme. Osobno ne igram takve igre

    • mate321

      @Chimichangas, 30.04.2023 - 12:39

      imas ju na androidu free pa probaj

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?