HCL.HR

Hrvati ne vole motion kontrolere – nova HCL anketa je online!

Igor Belan 04.12.2010.   •   3 komentara   •   HCL objave


Prema rezultatima naše ankete, čini se da naši posjetitelji nisu pretjerano ludi za aktualnim krikovima mode u gaming svijetu – motion kontrolerima.

Nije da rezultate naših anketa uzimamo previše k srcu, niti gledamo na njih kao osobito validne rezultate koji predstavljaju većinsko mišljenje gamera u Hrvatskoj i okolici, ali ipak je zanimljivo promatrati ih iz ankete u anketu. Tako smo vas u posljednoj anketi pitali što mislite o aktualnoj temi – motion kontrolerima, a PC gameri i ljudi koje gadgeti poput Movea i Kinecta uopće ne zanimaju uzeli su prevlast sa više od 80% odgovora koji kažu da vas takav oblik kontrole video igara ne zanima ni najmanje. Odmah iza spomenutih stižu hardcore konzolaši koji se kunu u svoj gamepad te ističu da im motion kontroleri nisu potrebni, a što se tiče samih motion kontrolera – najviše vas vjeruje da je dobri-stari Wii i dalje kralj, po popularnosti ga slijedi PlayStationov Move, a na samome kraju, kao najnepopularniji način ovakve kontrole se našao Microsoftov Kinect.

Komentari (3)

  • ReFlex

    04.12.2010 - 17:32

    Kinect najnepopularniji..?Ne bih se slozio…non stop negdje procitam da je uistinu igriv,i da se sve vise prodaje..

  • Ementaler

    04.12.2010 - 18:43

    U rezultatima naše ankete bio je najnepopularniji, a kao što i rekosmo u početku vijesti – ni sami ne smatramo to baš najrelevantnijim podacima na svijetu :). Ali eto za zabavu malo zanimljivo je pročitati što naši posjetitelji misle. Baci oko na novu anketu, ostavi glas 😉

  • Max007

    04.12.2010 - 19:49

    ja imam move i zadovoljan sam samo cekam kilzone 3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?