HCL.HR

Hvaljeni platformer Fez stigao na PC

Renato Pedišić 02.05.2013.   •   4 komentara


Zanimljivi logički platformer Fez, koji je do sada bio dostupan jedino na Xboxu 360, stigao je na PC i to preko Steama, GOG-a ili preko izravnog downloada na stranici proizvođača.

Zanimljivi logički platformer Fez na svojoj originalnoj platformi Xboxu 360 u godinu dana prodao je 200 tisuća primjeraka, unatoč problemima s patchevima koji su ga zadesili nakon nekog vremena. Izostanku takvih problema i još većoj prodaji igre nadamo se sada kada je Fez stigao na PC jer kako da ne priželjkujemo sve najbolje igri kojoj smo dali vrlo, vrlo visoku ocjenu u našoj detaljnoj recenziji.

Fez je na PC stigao preko Steama i GOG-a, a dok se igra na GOG-u može ugrabiti po cijeni od 9,99 američkih dolara, kod nas je na Steamu radi regionalne pripadnosti teritoriju Europe isti naslov procijenjen na 9,99 eura. Ipak, ako želite ovu igru na svojemu Steam računu po cijeni od originalnih 9,99 dolara, možete ju nabaviti ovdje čime proizvođaču Polytronu ujedno ostavljate i veći dio novca nego izravnom kupnjom preko Steama.

Phil Fish, tvorac igre, najavio je kako bi Linux verzija igre trebala uslijediti u svoje vrijeme te kako surađuje sa Sonyjem na portu Feza za Vitu, iako tu verziju i dalje ne može u potpunosti potvrditi. No, Windows inačica igre je definitivno dostupna pa vas pitamo – nabavljate?

Komentari (4)

  • Black op

    02.05.2013 - 13:24

    Dosta je los port, ne podrzava manje rezolucije, fps se ponekad dosta smanji, nekima se crashuje na samom pcoetku itd…

    • Black op

      @Black op, 02.05.2013 - 13:24

      *pocetku

  • ColDnDarK

    02.05.2013 - 13:30

    Pre-ordero jos isti dan cim su ga izbacili za pre-order. xD Očaran sam. 😀 9/10 zbog 58 fps capa. Ne smeta mi to, ali tu i tamo se osjeti trzaj, tj preskakanje ta 2 fpsa. Cak bi bolje bilo da su ga capali na 30, ak vec ne ide na 60. xD Al mislim da ce to popravit za pc jer i na xboxu su imali neki sistem koji je to ucinio fluidnim.

  • BsTyLer

    02.05.2013 - 13:49

    E baš ču probat iako nevolim ovakav tip igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?