HCL.HR

Hyper Light Drifter nova je Kickstarter uspješnica

Stjepan Fikter 14.09.2013.   •   0 komentara


Developer Heart Machine za iduću godinu priprema nam Hyper Light Drifter, retro akcijski 2D RPG koji uzima najbolje od Zelde: A Link to the Past i Diabla.

U samo 24 sata Hyper Light Drifter prikupio je traženi iznos od 27.000 dolara na Kickstarteru. Riječ je o retro 2D akcijskom RPG naslovu koji po riječima kreatora Alexa Prestona uzima najbolje od Zelde: A Link to the Past i Diabla.

Kreator tvrdi da će upravo elementi iz tih igara ovdje biti evoluirani, a to uključuje: munjevito brzu borbu, više mobilnosti, niz taktičkih opcija, brojnije i inteligentnije neprijatelje te veći svijet s uvrnutom prošlošću.

Izlazak igre planiran je za sredinu iduće godine, a uključuje PC, Mac i Linux platforme. Hyper Light Drifter možda ugleda svjetlo dana i na PlayStationu 4 te Viti, ali to ovisi o količini novčanih sredstava koja se prikupe tijekom kampanje. Treba još spomenuti da na glazbi radi Disasterpeace, kompozitor čiji ste rad mogli čuti u Fezu.

Ako vam se sviđa što vidite, imate još 28 dana da ostavite svoju donaciju. Za već 15 američkih dolara možete ugrabiti primjerak igre bez DRM-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?