HCL.HR

Idućeg mjeseca uranjamo u Submerged, novu avanturu developera Bioshocka

Stjepan Fikter 26.07.2015.   •   1 komentara


Od bivših developera Bioshocka, početkom kolovoza stiže nam istraživanje i preživljavanje u potopljenom svijetu u kojem borba jednostavno ne postoji.

Nezavisni australski studio Uppercut Games, koji čine bivši developeri BioShocka, otkrili su kada njihov naslov Submerged stiže na tržište. Četvrti kolovoza bit će dan kada ćemo u Submergedau početi istraživati potopljeni svijet pomoću čamca i skupljati resurse za bolesnog brata. Taj datum vrijedi za PC verziju, dok PS4 izdanje dolazi dan kasnije te Xbox One verzija stiže sedmog kolovoza.

Submerge nas stavlja u ulogu djevojčice Miku koja je s bratom došla u potopljeni grad, a uz čamac, koristit će i teleskop za traženje prijeko potrebnih resursa po zgradama koje su sada pod vodom.

Kreativni direktor igre Ed Orman kaže: “Kako budete istraživali grad vlastitim tempom, naći ćete staništa koja su procvjetala u ovom šarenom mjestu i otkriti skrivene predmete da sastavite priču o slomljenom svijetu i razorenoj obitelji.”

Budući da je glavni fokus stavljen na istraživanje, borba ovaj puta neće biti prisutna u igri. Ako se želite malo više upoznati s tim svijetom u kojemu prevladava voda, pogledajte priloženi trailer.

Komentari (1)

  • goldfinger

    27.07.2015 - 09:07

    Ne znam,možda se varam,ali ne djeluje mi obečavajuće…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?