HCL.HR

Igrate LoL? Navratite u naš LoL podforum

Igor Belan 20.07.2015.   •   0 komentara


Osim što svaki tjedan organiziramo online kupove na ESL-u, odlučili smo osnažiti našu zajednicu LoL igrača s posebnim dijelom foruma – pridružite se ekipi u raspravama i naučite nešto novo o omiljenoj vam MOBA igri.

Za sve vas što dane provodite u Summoner’s Riftu danas smo otvorili poseban dio HCL foruma. Primijetili smo da vam nedostaje jedno posebno mjesto gdje možete slobodno pitati što god vas muči oko League of Legendsa, pronaći suigrače za novi tim, raspravljati o našim tjednim LoL turnirima na ESL-u i čisto rejđati o tome kako je Riot totalno uništio igru nekakvim novim updateom.

Svu tu divotu sada ćete pronaći na adresi hcl.hr/forum/league-of-legends, gdje vas čekaju tri iskusna moderatora spremna odgovoriti na vaša pitanja, bilo da vas zanima nešto o igri općenito ili se želite upustiti u naše tjedne ESL turnire i napokon osvojiti malo tih slatkih, slatkih Riot Pointsa.

Za početak javite se u ovu temu i ostavite svoje podatke da se svi međusobno dodamo za prijatelje, pa zatim provjerite i ostale teme – imamo već dosta toga zanimljivog. Naravno, ne bojte se ni otvoriti vlastitu temu ako naletite na neku zanimljivu vijest oko koje želite čuti tuđe komentare.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?