HCL.HR

Igre iz 2K Gamesa na popustu na Steamu

Igor Belan 20.03.2015.   •   2 komentara


2K Games slavi 10 godina uz velike popuste na Steamu. Otvorite novčanike i ugravite si Borderlands, Bioshock, Civilization, XCOM i ekipu za siću.

2K Games osnovan je početkom 2005. godine, a od danas pa do kraja vikenda slave 10 godina postojanja uz velikodušne popuste na Steamu. Pored serijala koji vam odmah padaju na pamet kada netko kaže 2K, poput Bioshocka, Civilizationa i Borderlandsa, po nižoj cijeni nude se i Mafia 2, Spec Ops: The Line i The Darkness 2. The Bureau: XCOM Declasified je još jedan noviji naslov vrijedan pažnje, pogotovo za 4 eura, a i nedavno izašli Evolve se nudi po cijeni od 38 eura, umjesto uobičajenih 49.

Vrijedi provjeriti i 2K 10th Anniversary Bundle koji će vam napuniti Steam biblioteku s 21 novom igrom za svega 46 eura.

Dobar dio ovih igara bismo vam preporučili bez zadrške, ali da moramo izdvojiti samo jednu zanimljivu koju možda niste probali – preporučili bismo vam Spec Ops: The Line, neobično depresivnu igru koja je daleko više od obične pucačine iz trećeg lica.

Komentari (2)

  • KhorneFlake

    20.03.2015 - 15:34

    Već imam sve što vrijedi sa te liste. Kompletan Borderlands 2, kompletan Xcom, kompletnu Civilizaciju, kompletnu Mafiu,… Samo me još Spec Ops svrbi da uzmem, ali već previše igara a premalo vremena, eh. Kad čovjek vidi dobru ponudu novčanik se sam izvlači iz džepa, trebalo ti ne trebalo. Potrošački mentalitet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?