HCL.HR

Imamo nekoliko novih detalja o sljedećem Fatal Frameu

Ozren Borovac 28.08.2014.   •   1 komentara


Novosti iz Famitsua otkrivaju kako je novi nastavak Fatal Framea strukturiran i daju nekoliko detalja o lokacijama koje će nas strašiti u igri.

Dvije stvari nikada ne izlaze iz mode – selfiji i fotkanje duhova. Srećom po ovo drugo, nakon izdavanja zadnja tri naslova Fatal Frame serijala ekskluzivno za Nintendove konzole, Tecmo Koei i Nintendo, nastavljaju svoju suradnju novim nastavkom Fatal Framea podnaslova Nuregarasu no Miko (naški prevedeno kao The Black Haired Shrine Maiden) koji će izaći ekskluzivno za WiiU, zasad samo u Japanu – kako smo već ranije pisali.

Tada nismo imali pretjerano mnogo detalja o igri, ali ovih dana novo izdanje japanskog gaming magazina Famitsu donosi vijesti o strukturi same igre. Kako doznajemo, igra će se sastojati od niza misija koje će igrači morati birati. Cilj svake misije bit će pronalazak izgubljene osobe na jednoj od dvaju lokacija.

Prva je napuštena, duhovima ukleta kuća imena Mikomori Onsen –slična ukletim kućama iz ranijih nastavaka. Druga je pak Shirazu no Mori, šuma na planini koja se čini inspirirana japanskom šumom Aokigahara. Uz to, najavljeno je još da će se Wii U GamePad moći koristiti kao in-game karta, a prikazan je i dizajn nekolicine likova.

Fatal Frame: Nuregarasu no Miko izlazi 27. rujna u Japanu za WiiU. Datum izlaska za ostale regije još nije objavljen. Ako ste propustili prvi trailer prije nekoliko mjeseci, pogledajte ga sada u nastavku.

Komentari (1)

  • CROguys

    28.08.2014 - 17:14

    Noćne more se vraćaju.Baš kad sam je izbrisao iz sjećanja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?