HCL.HR

Još jedna indie igra bit će pretvorena u film

Zoran Žalac 23.04.2024.   •   1 komentara   •   Filmovi i serije


Nadnaravna pucačina El Paso, Elsewhere dobit će svoju filmsku verziju, a poznato je i tko je glavni kandidat za protagonista.

Bit će da je Hollywood presušio s idejama pa se filmaši sve više okreću adaptiranju igara u filmove. I to ne onih visokobudžetnih igara, nego indie naslova. Ranije je već otkriveno kako će svoje filmske adaptacije dobiti indie hitovi Stray, Sifu i Dredge, a sada je potvrđeno da će u film biti pretvorena i pucačina El Paso, Elswhere.

Ta igra nije dosegnula popularnost kao neki drugi indie naslovi, ali je stekla dovoljno poklonika da dobije svoju ekranizaciju. Kako prenosi portal Deadline, američki glumac LaKeith Stanfield trebao bi glumiti protagonista Jamesa te producirati sam film.

El Paso, Elswhere inače je nadnaravna priča o čovjeku koji pokušava zaustaviti svoju bivšu djevojku, inače vampiricu, od uništavanja svijeta. Radnja se odvija u jednom teksaškom motelu kojemu je nekako izraslo 46 dodatnih katova pod zemljom, a ondje su se pojavili vampiri, vukodlaci i druga čudovišta. Želite li znati više, svakako pogledajte naš prošlogodišnji komentar na samu igru.

Komentari (1)

  • Ravel

    23.04.2024 - 15:09

    Film bi cak uspio popraviti najvecu manu igre, slabu raznovrsnost neprijatelja i predugo trajanje tako da bude striktno fokusiran na njihov odnos i nadrealnu prirodu hotela, medjutim zanimljivo je da se netko odlucio za adaptaciju bas ovog naslova. Ja ga igrao lani i meni je bio fora, nadam se da ce i film.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?