HCL.HR

Indie tim Hello Games izgubio ured u poplavi

nebel 26.12.2013.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Božićno jutro nije bilo nimalo veselo za nezavisni razvojni tim Hello Games, tvorce nadolazećeg No Man’s Skya, koji je u poplavi izgubio svoj ured i čitavu opremu.

Kao što ste ovih dana mogli čuti u vijestima, Velika Britanija muku muči s poplavama. Mnogima zbog toga Božić nije bio nimalo sretan, a tom nepogodom pogođen je i jedan britanski indie tim. Riječ je o Hello Gamesu, četveročlanom studiju koji je na VGX-u nedavno najavio ambiciozni naslov No Man’s Sky. Nakon što je rijeka u blizini studija preplavila branu, ured Hello Gamesa je poplavljen i po tweetovima voditelja tima sva oprema u njemu je izgubljena.

Trenutno nije poznato je li izgubljeno što od gore spomenutog No Man’s Skya. Tim je čitavu situaciju pokušao izvući humorom, tvrdeći primjerice kako su naučili da laptopi ponekad znaju plutati, ali je optimistično potvrdio da će se vratiti jači no ranije. Koliko će ih gubitak prostora i opreme za rad unazaditi u razvoju No Man’s Skya znat ćemo vjerojatno bližoj budućnosti.

Komentari (5)

  • Apocalypse4987

    26.12.2013 - 11:29

    valjda su osigurali opremu

    • Black op

      @Apocalypse4987, 26.12.2013 - 13:42

      I to im ne znaci puno ako su izgubili fajlove.Samo ne razumijem gdje im je to ured kada je poplavljen : Vidio sam taj clanak na RPSu ili PC gameru ali nisam ni pomislio da su bukvalno mislili da im je ured poplavljen xD

    • Apocalypse4987

      @Apocalypse4987, 26.12.2013 - 16:13

      a podatke je lako sačuvat, moš na prijenosne HDD-ove, uploadat na kakvi cloud server, sigurno su napravili kakvi backup, ako rade na ovako malo jačim projektima

  • Andjo

    26.12.2013 - 13:29

    lol

  • Aves

    26.12.2013 - 23:22

    A šteta. Uvijek ti mali i slabi timovi imaju probleme, to je logično, ali ono.. šteta! Neka im je sa srećom u budućnosti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?