HCL.HR

inFamous: Second Son potvrđeno bez multiplayera

Renato Pedišić 27.01.2014.   •   2 komentara


Proizvođač Sucker Punch službeno je opovrgnuo sve glasine o postojanju multiplayera u novom inFamousu pa će tako i treći nastavak u serijalu ostati isključivo singleplayer iskustvo.

Sucker Punch Productions, proizvođač koji stoji iza inFamous serijala, službeno je opovrgnuo glasine o postojanju multiplayera u njihovoj nadolazećoj PlayStation 4 ekskluzivi – inFamous: Second Son. Te informacije dolaze ravno od Kena Schramma, razvojnog direktora branda, koji ih je ekskluzivno dao za kineski UDN.

Ttreći nastavak u serijalu očito nastavlja tradiciju inFamous igara kao isključivo singleplayer iskustava, što za buduće igrače nikako ne mora značiti lošu stvar. Svi dosadašnji inFamous naslovi, uključujući ekspanziju za drugu igru, ocijenjeni su odličnim ocjenama, a daljnji fokus na unaprjeđivanje iskustva solo igranja i ne trošenje dostupnih resursa na multiplayer trebali bi značiti dobitnu kombinaciju za nadolazeću igru.

inFamous: Second Son 21. ožujka stiže ekskluzivno na PlayStation 4.

Komentari (2)

  • trulex

    27.01.2014 - 18:14

    Sreća pa nema piratluka!

  • Dzajareee

    27.01.2014 - 19:25

    To nije losa stvar,obicno igrice bez MP imaju mnogo bolje razrađen SP u kojem se uziva,savrsen primjer je Bioshock Infinite.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?