HCL.HR

Internet baš i ne vjeruje da smo jučer dobili prvu fotografiju crne rupe

Zoran Žalac 11.04.2019.   •   13 komentara   •   Zanimljivosti


Prva fotografija crne rupe u povijesti jučer je puštena u javnost, a internet je na nju uglavnom reagirao onako kako inače reagira – humorom.

Jučerašnji dan počeo je sasvim normalno: probudio sam se, doručkovao, pustio si Rammsteinov Deutschland i prekrižio još jedan dan na kalendaru do osme sezone Game of Thronesa. Kad ono nekad tamo popodne dogodilo se nešto što se nikad ranije u povijesti čovječanstva i svemira ovoga nije dogodilo – dobili smo prvu fotografiju crne rupe. Prvu stvarnu, je li – vidjeli smo mi crnu rupu bezbroj puta u videoigrama i ona je isto tako vidjela nas.

Ne ulazim u priču što ovo znači za ljudski rod i je li stvar uopće autentična, o ovome zapravo ne bih trebao ni pisati na gaming portalu, ali mi je interesatno kako je gaming zajednica reagirala na ovaj događaj. Na internetu se sve može pretvoriti u humor pa ni slika crne rupe nije iznimka. Igrači su na fotografiji prepoznali sličnost s crvenim prstenom smrti na konzoli Xbox 360, zatim sličnost s logotipom Super Smash Bros. serijala, neki su uz pomoć super zooma u centru vidjeli Reapere iz Mass Effecta, a čak je i Ubisoft imao svoje tumačenje što se točno nalazi u centru crne rupe.

Označeno sa:

Komentari (13)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?