HCL.HR

Interplanetary gameplay trailer prikazuje artiljerijsko pucanje s planeta na planet

Stjepan Fikter 14.11.2013.   •   1 komentara


Ljubitelji strategija na poteze moći će se otisnuti u planetarno ratovanje unutar Interplanetarya, artiljerijskog naslova gdje je cilj desetkovati protivničku civilizaciju.

U zadnjoj godini Prvog svjetskog rata, Nijemci su koristili Pariški top za bombardiranje Pariza s udaljenosti od 100 kilometara, dok je maksimalni domet topa bio 130 kilometara. Tada je to bila nezamisliva udaljenost jer su Francuzi mislili da ih bombardira cepelin koji leti iznad uobičajenih visina. Sada ćemo se uz pomoć Interplanetarya otisnuti u budućnosti te koristiti oružja za pucanje s planeta na planet pritom uzimajući u obzir nebeska tijela i njihovu gravitaciju. Kako to izgleda, možete provjeriti u priloženome gameplay traileru.

Interplanetary je artiljerijska strateška igra na poteze gdje je cilj desetkovati protivničku civilizaciju uz pomoć planetarnih baraža u obliku railgunova, raketa i laserskog naoružanja. Osim pucanja, morat će se graditi infrastruktura i sakupljati resursi te odlučivati kako sve to najefikasnije iskoristiti. Rat će se moći voditi unutar LAN-a, hotseata i online putem, a moguće je igrati i protiv umjetne inteligencije. Trenutačno se odvija alpha testiranje, a još nema postavljenog datuma izlaska.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?