HCL.HR

iPad u prodaji, interes puno manji nego za iPhone

Igor Belan 03.04.2010.   •   4 komentara   •   Tehnologija


Interes za Apple iPad nije niti približan onome koji je svojevremeno izazvao iPhone. Kao jedan od glavnih razloga izostanka navale na prodavaonice Apple navodi izvrsnu pretprodaju.

Appleov iPad, predmet velikog nagađanja još od njegova prvog predstavljanja u siječnju, na dan početka prodaje u Sjedinjenim Državama nije privukao interes poput iPhonea prije tri godine. Uoči početka prodaje dugonajavljivanog tableta, gužve pred trgovinama u New Yorku, Washingtonu, Bostonu i San Franciscu nisu ni približne onima s početka prodaje iPhonea 2007. Jedan od razloga bi mogao biti taj što je pretprodaja izvrsna. Mnogi su od sredine ožujka mogli naručiti novi uređaj pa nemaju razloga stajati u redu pred trgovinom. Oni koji su naručili dovoljno rano putem interneta, u subotu će svoj iPad dobiti na kućnu adresu ili će ga preuzeti u trgovini.

Komentari (4)

  • AIRGUNS FREAK

    03.04.2010 - 19:10

    sranje,za lovu kod nas budeš mogao kupiti laptop koji bude puno bolji

  • patafix

    03.04.2010 - 20:06

    E zamisli lipo hodaš ulicon i svi se okreču za tobom, cure se dive i tako dalje, dica sa raširenin očima govore , mama mama vidi čovik sa predimenzioniranin Ipodom .
    A onda se probudiš i svatiš da si bacija 3000 kuna u vitar.

  • DragonSoul

    03.04.2010 - 21:20

    Ja ne dijelim mišljenje s drugima da je iPad loš. Istina, po defaultu iPad nema ništ, fancy digitalni okvir za slike koji može i svirati. No, ako developeri uspiju iskoristiti potencijal iPada (a hoće, ipak ih je puno, a App Store jako dobro mjesto za zaradu), iPad će rasturiti na svakom području. Ja osobno imam nekoliko ideja za edukacijske aplikcije (nisam iPad developer, nemam Mac), a što će tek ljudi koji imaju motivaciju novca smisliti…
    Sve u svemu, iPad trenutno ne nudi ništa, ali s vremenom će to developeri srediti.

  • Pheaton

    08.04.2010 - 12:32

    Možda razmotrim kad to bude ličilo na nešto. Onak možda na Plastični A4 papir. Nosit ću ga u fasciklu. Za 10 godina. I motat đoint u njega.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?