HCL.HR

Isprobali smo Drive Rally, arkadnu vožnju u kojoj suvozač zvuči kao Terminator

Stjepan Fikter 08.02.2024.   •   4 komentara


Vožnja po njemačkim terenima u #Drive Rally nije samo zabavna zbog arkadnog držanja za voznu podlogu nego i zbog suvozača koji ciljano zvuči kao Terminator.

U tijeku je Steam Next Fest i ljubitelji demo igara kakvi jesmo, kroz naredne dane isprobavamo neke od njih te vam prenosimo svoje dojmove u obliku kratkih tekstualnih komentara ili pak u video formatu. Jedna od igara koju smo isprobali je arkadna vožnja #Drive Rally, koju i sami možete zaigrati na Steamu do idućeg ponedjeljka u 19 sati.


Krajem prošle godine stigla nam je najava za #Drive Rally, arkadnu vožnju koja će nas podsjetiti na reli 90-ih godina. Ono po čemu se igra odmah istaknula je “crtani” grafički stil, a potom i glas suvozača koji zvuči kao izvjesni akcijski junak 80-ih i 90-ih. Nakon nekoliko odvoženih dionica mogu reći kako suvozač na dobar i zabavan skida Schwarzeneggera, odnosno njegov naglasak. Bilo to najavom zavoja kojima idemo ususret ili kad baca fore na naš račun tijekom vožnje, niti u jednom trenutku nije prešlo iz zabave u pretjerivanje.

Osim zabavnog suvozača, #Drive Rally drži se arkadnih podloga koje se mogu isprobati vozeći se po tri pravca smještena u Njemačkoj. Kad se to završi, otvori se i pristup novom automobilu što je sasvim dovoljno za demo verziju te dobiti osjećaj za vožnju. Nije jednostavno držati optimalnu putanju pri većim brzinama pa se ipak treba i malo vozačke vještine primijeniti tijekom igranja. Doduše, ne mogu reći kako prebacivanje s podlogu na podlogu ima ikakvog utjecaja osim što mi je kontroler ponešto drugačije vibrirao, no gledajući svoja završna vremena možda i bolje za mene da nema.

Komentari (4)

  • ProperBurial

    08.02.2024 - 17:13

    Samiiir!

  • Sinek

    08.02.2024 - 17:36

    zvuci kao helghast sargeant

    • Rick Sanchez

      @Sinek, 09.02.2024 - 08:23

      Opa! Ravno u sridu 🙂

  • 312AE

    08.02.2024 - 17:41

    Video, please! 🥺

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?