HCL.HR

It Takes Two bit će adaptiran u film ili seriju

Josip Klanfar 01.02.2022.   •   2 komentara


S obzirom na veliki uspjeh i pozitivne kritike na igru It Takes Two, Hazelight Studio će udružiti snage s dj2 Entertainmentom kako bi igru adaptirali za male ekrane ili filmsko platno.

Sve više je slučajeva da se igre adaptiraju kao filmovi ili serije, a takvu priču ćemo vidjeti i sa prošlogodišnjom kooperativnom uspješnicom It Takes Two. Kako prenosi portal Variety, čelnici švedskog studija Hazelight udružili su snage s dj2 Entertainmentom kako bi It Takes Two odveli izvan svijeta igara.

dj2 Entertainment je inače zaslužan za adaptaciju filma Sonic the Hedgehog te nadolazeće anime serije Tomb Raider. Osim tih projekata, imaju plan adaptirati Disco Elysium u seriju te Sleeping Dogs u film.

“dj2 je počašćen što je partner s nevjerojatnim timom iz Hazelight studija za adaptaciju It Takes Two igre” – izjavio je Dmitri M. Johnson te dodao: “Kao s ostatkom gaming svijeta, osjećamo se zaljubljeno od glave do pete u Codya, May, Rose, Dr. Hakima i zamišljeni svijet koji je Hazelight stvorio, te ne možemo dočekati da te likove i taj svijet oživimo za velike i male ekrane.”

Za sada još nema TV kuće ili streaming platforme koja će položiti prava na It Takes Two, ali se priča kako se “tuku” za to tko će dobiti ekskluzivna prava za emitiranje. Nije ni čudno kada je igra dobila dobre kritike širom svijeta, uključujući i nas pa ako do sada niste, pročitajte našu recenziju.

Komentari (2)

  • Fichox

    01.02.2022 - 12:55

    Čemu? Naziv ionako neće moći iskoristiti jer će ih Rockstar tužiti 🙃

    • Fichox

      @Fichox, 01.02.2022 - 12:56

      Edit: Take two ne Rockstar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?