HCL.HR

Iz sjene je najavljena neočekivana igra – Shadowman Darque Legacy

Zoran Žalac 05.05.2023.   •   3 komentara


Sjećate li se Shadow Mana? 21 godinu nakon zadnje igre stiže nova single-player avantura u kojoj ćemo istraživati paralelne svjetove.

Popularni strip Shadowman dvaput je bio adaptiran u videoigru. Prvi put 1999. i zadnji put 2002. Same igre nisu bile osobito kvalitetne, ali su dobro prenijele mračni ugođaj svog predloška i sada već starijim gamerima ostale u sjećanju. Ako ste među takvima, možda će vas obradovati vijest da se Shadowman ponovno vraća u svijet gaminga.

Razvojni tim Blowfish Studios najavio je Shadowman Darque Legacy, akcijski horor u kojemu ćemo preuzeti ulogu novog Shadowmana, Jacka Bonifacea. Jack će se morati pobrinuti da očuva granicu između života i smrti, što je zadatak koji je njegova obitelj odrađivala stoljećima. To obuhvaća zamjeranje Brethren kultistima, nekromancerima i demonima iz paralelne dimenzije Deadside.

Shadowman Darque Legacy bit će single-player avantura u kojoj ćemo se prebacivati između dvaju svjetova i rješavati zagonetke, nadograđivati vještine svog lika i čudovištima dostavljati brutalne udarce hladnim oružjem. Igra je u razvoju za PC (Steam, Epic), PlayStation 5 te Xbox Series X/S, a datum izlaska još nema.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • mili1985

    05.05.2023 - 11:01

    Sjećam se da mi nikako nije sjeo. Pokušao sam ponovno nakon koju godinu, pa ni tada. Ima intrigantnu priču ali svejedno..

    • ukek

      @mili1985, 05.05.2023 - 13:21

      Rijetka igra koja ima ilegalno glup level dizajn / mapu. Meni osobno to jedina stvar koja me sprijecila da nastavim igrat, sve mi je ostalo super.

    • Lazy

      @mili1985, 05.05.2023 - 18:55

      Ja sam je uporno htio igrati al imao sam “onaj” cd pa nije radio, a 2 sam nabavio i nista, krene i zbrejka se, maajd…ugl mozd ovo naprave dobro.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?