HCL.HR

Izgleda da bi GTA: The Trilogy mogao biti ljepši na mobitelima nego na PC-ju i konzolama

Zoran Žalac 30.11.2023.   •   6 komentara


Na mobilnoj verziji Grand Theft Auto: The Trilogyja radi Netflixov interni studio, a prve slike ukazuju da će igre biti vizualno promijenjene – na bolje?!

Grand Theft Auto: The Trilogy stiže na mobilne platforme 14. 12. u sklopu pretplate na Netflix, a sudeći po prvim promotivnim slikama, mobilne bi verzije mogle imati neke grafičke izmjene u odnosu na inačice za PC i konzole.

Za sada to još nije službeno potvrđeno, ali usporedbe sugeriraju kako bi mobilne verzije GTA: The Trilogyja paletom boja mogle biti bliže originalnim igrama. O važnosti toga pisao sam nekad davno u zasebnom tekstu.

E sad, veliko je pitanje jesu li promjene u bojama ekskluzivne samo za mobilne verzije igara. GTA: The Trilogy kolekcija na PC-ju i konzolama već dugo vremena nije ažurirana, a šanse za to da će biti nakon mobilne verzije su minimalne. Naime, otkriveno je kako se razvojem GTA: The Trilogyja za Android te iOS bavi Netflixov interni studio, a oni zasigurno nemaju interes u tome da se njihov rad koristi za igre na drugim platformama.

Komentari (6)

  • TheCaptainCrash

    30.11.2023 - 11:32

    trebao je groove street games od pocetka ih radit za mobitele ako su vec htjeli, a jesu sigurno, i za pc i konzole actual studio iz rockstara koji je radio ili portove za pc ili originalne verzije igara. Ne studio koji se bavi mobitelima da ide radit pc igre i to pogotovo klasike.

    • MrPhilips

      @TheCaptainCrash, 30.11.2023 - 14:16

      Rockstar vidio kako Grove Street Games ignoriše QA tim i kako su upropastili GTA Trilogy The Definitive Edition i odlučio im dati nogu. Razumno, sa obzirom da je za sve kriv Grove Street Games, kako su samo bezobrazno ignorisali i odgovarali članovima QA tima tokom razvoja, na kritike koje i igrači imaju.

  • Djelo_Jerboa

    30.11.2023 - 12:21

    Zaboli Rockstar neka stvar za PC igrače, od kojih ako se ne varam imaju najviše profita.

    • Bronson

      @Djelo_Jerboa, 30.11.2023 - 12:57

      Najvise profita imaju bas ovako kako rade, prvo se izmuze sve iz konzola, pa onda PC, pa mobilni i na kraju se muze iz sva tri gde naravno prednjaci PC i tako sve do novog naslova pa i posle njega za ljude koji nemaju za novo..

  • nikola720p

    30.11.2023 - 13:22

    Ali grafa ce biti za 10

  • nikola720p

    14.12.2023 - 17:30

    Moras probati,veliki plus sto mozes da koristis sifre od pc verzije iste su

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?