HCL.HR

Oznaka: GTA serijal

GTA 5 Premium izdanje navodno stiže na PS4 i XONE u četvrtom mjesecu

Petra Rukav 13.03.2018.

Iako Rockstar još uvijek izigrava stidljivost, internetom kruže nove informacije kako posebno izdanje Grand Theft Auto V videoigre dolazi na Xbox One i PlayStation konzole sljedećeg mjeseca.

GTA 5 postao najzabavnija Dragon Ball igra

Zoran Žalac 02.11.2017.

U Grand Theft Auto 5 već su svratili Superman, Iron-Man, Super Mario i ostali junaci. Sada je red došao da se uz pomoć modova na PC-u u igru ubaci i Goku iz Dragon Balla.

Rockstar ne namjerava raditi na proširenju priče za Grand Theft Auto 5

Petra Rukav 24.10.2017.

Rockstar je s GTA 5 prekinuo tradiciju stvaranja dodatnih singleplayer sadržaja za svoje igre, a prema direktoru dizajna takve ekspanzije nećemo ni vidjeti jer nisu potrebne.

GTA i LEGO bi zajedno mogli stvoriti dobru igru, no za sada nama je dovoljan i ovaj filmić

Zoran Žalac 06.09.2017.

Sve je zakon u kratkom filmu koji spaja najbolje stvari LEGO svijeta i GTA igara. Ok, znamo za Lego City Undercover, ali ovako bi nam ipak izgledala savršena kombinacija legića i Grand Theft Auta.

Ovaj grafički mod za GTA 5 vuče nas da ponovno pokrenemo igru

Zoran Žalac 02.08.2017.

NaturalVision mod za GTA u razvoju je već pola godine, a nastao je proučavanjem stvarne klime u Los Angelesu i Kaliforniji.

Zadržite dah – netko je ponovno spomenuo GTA 6

Zoran Žalac 27.07.2017.

Jeste li čuli za Tima Neffa? Ni mi, ali čovjek navodno zna da je Grand Theft Auto 6 u razvoju. Štoviše, sudjelovao je u njemu.

GTA 5 je najuspješnija igra na američkom tržištu u zadnje 22 godine

Juraj Bevandić 02.06.2017.

GTA 5 je sveukupno prodan u preko 80 milijuna primjeraka i još uvijek se zdravo prodaje, stoga ne čudi da vodeće analitčke kompanije do sada nisu zabilježile takav uspjeh.

Jedanaestogodišnjak u polovnoj kutiji GTA 5 iz trgovine pronašao teške droge

Juraj Bevandić 10.05.2017.

Američki jedanaestogodišnjak je u trgovini nabavio polovnu kopiju GTA 5, a kada je došao kući u njenoj kutiji je pronašao vrećicu metamfetamina.

GTA Online dobiva novi mode koji nas podsjeća na prve dvije igre serijala

Juraj Bevandić 20.04.2017.

GTA Tiny Racers je novi online mode u kojem ćemo se utrkivati autima po letećim stazama iz ptičje perspektive kako su se igrale i prve dvije GTA igre.

Budućnost naše prometne sigurnosti krije se na ulicama GTA 5, upomoć

Juraj Bevandić 19.04.2017.

Ispada da je simulacija prometa u GTA V gotovo jednako dobra kao i stvarno, barem za treniranje samovozećih automobila koji u igri puno brže uče nego na asfaltu.

HCL VideoZaigrali smo lude nove Stunt utrke u GTA 5

Igor Belan 18.03.2017.

Rockstar nastavlja bogatiti svijet GTA Onlinea s novim besplatnim sadržajem pa su nedavno izbacili set ludih novih stunt utrka s vozilima koja mogu po potrebi otvoriti padobran i uključiti raketni pogon. Evo kako je prošlo mojih par utrka s takvim jurilicama.

U GTA Online stigle su nove redikulozno vješte utrke

Zoran Žalac 15.03.2017.

Dvadeset novih stunt utrka od jučer je dostupno u GTA Online. Vrtoglave vratolomije u Cunning Stunts ažuriranju izvodit će se uz pomoć vozila Rocket Voltic, Ruiner 2000 te Blazer Aqua.

GTA 5 se još uvijek prodaje bolje od novih igara

Zoran Žalac 08.02.2017.

Financijsko izvješće izdavačke kuće Take-Two Interactive otkrilo je kako je popularni GTA 5 dosegnuo novu cifru – 75 milijuna isporučenih primjeraka.

U izradi je GTA V mod koji će ubaciti grad iz GTA 4 u igru

Juraj Bevandić 03.01.2017.

GTA V bi mogao dobiti daleko najveće proširenje do sada ako modderi uspiju ubaciti cijeli Liberty City iz četvorke u igru nekim vrlo spretnim metodama.

Izašao novi patch za GTA 4, dobro ste pročitali – GTA 4

Juraj Bevandić 30.11.2016.

Rockstar je prvom zakrpom u zadnjih šest godina popravio svoj GTA 4 star osam godina. Što je najgore nije ni neki značajan popravak, što čini cijelu situaciju neobičnom.