HCL.HR

Japanski klasik El Shaddai: Ascension of the Metatron stiže na PC, 10 godina kasnije

Zoran Žalac 09.12.2020.   •   2 komentara


Akcijska avantura El Shaddai: Ascension of the Metatron, koja datira još iz ere PlayStationa 3, napokon će se pojaviti na PC platformi.

U današnje se vrijeme na PC platformi pojavljuje velika većina novih igara, ako ne računamo one Nintendove. Međutim, nekada nije bilo tako pa su neke hvaljene igre bile ekskluzivne za konzole, prvenstveno one japanske produkcije. Yakuza, Bayonetta i Persona samo su neke igre koje su igrači na PC-u dobili čitavo desetljeće kasnije. Slično je i s kultnom japanskom igrom El Shaddai: Ascension of the Metatron koja će se sada također pojaviti na PC platformi.

Osobno nisam igrao dotičnu igru, ali su ju u njezino vrijeme hvalili i recenzenti i sami igrači. Jedna je to od onih maštovitih japanskih igara koja je malo u 3D-u, malo u 2D-u, leveli su joj kao iz neke bojanke, a glavni lik podsjeća na Brada Pitta u Troji. Luda kombinacija koju će igrači na Steamu moći iskusiti nekad u budućnosti. Pritom će moći birati između engleske i japanske glume, što kod nekih japanskih igara zna biti ključna stvar u doživljaju.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Igor Belan

    09.12.2020 - 11:13

    Joj sjećam se ovoga – najbolji naslov neke igre ikad. Pogotovo “metatron” dio na kraju.

  • Emperor Ghaleon

    09.12.2020 - 16:50

    Ja sam igrao samo The Lost Child, koji je kakti spiritualni nastavak… s totalno drugačijim gameplayem. Kul igra. Krade neke stvari iz Shin Megami Tensei serijala (Soul Hackers, ako ćemo biti precizniji) ali to nije loša stvar.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?