HCL.HR

U Japanu je registriran novi model PlayStationa 5 – CFI 1200

Zoran Žalac 12.05.2022.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Uskoro bi se u opticaju trebala pojaviti nova revizija PlayStation 5 hardvera s promjenom u bežičnoj komunikaciji, ako je suditi registraciji u Japanu.

U prvih 18 mjeseci na tržištu PlayStation 5 je dobio jednu manju reviziju. Modeli s CFI-11XX oznakama promijenili su neke sitnice vezane uz glavni hladnjak konzole, te uveli vijak za postolje koji se može zavrnuti bez dodatnih alata. Čini se kako nam uskoro stiže još jedna revizija – CFI-1200.

Sony je u Japanu dobio certifikaciju za navedeni model, a jedina stvar koja je istaknuta jest ta je tom modelu PlayStationa 5 ažurirana oprema za bežičnu komunikaciju. U ovom trenutku nisu poznati detalji što to točno podrazumijeva, odnosi li se na bežično povezivanje na internet ili pak bežično povezivanje periferije.

U bilo kojem slučaju, ne očekuju se veće promjene na samoj konzoli. Sony još uvijek muku muči s nabavljanjem komponenti za proizvodnju konzole, stoga nije izgledno da će uskoro najavljivati neki redizajnirani model PlayStationa 5 s obzirom da onaj osnovni još nisu kupili svi kupci koji bi to željeli.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • TheBatman

    12.05.2022 - 18:41

    Ovaj model je ocito Slim jer se nadam se da ce biti manji od trenutacnog PS5

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?