HCL.HR

Je li ovo novi FlatOut? Najavljen je Stuntfest – World Tour

Zoran Žalac 30.06.2022.   •   2 komentara


THQ Nordic je upravo najavio novu igru zvanu Stuntfest – World Tour koja spaja utrkivanje, sudaranje i destrukciju, a ima i letenja izvan samog vozila.

Izdavačka kuća THQ Nordic otkrila je jednu od mnogobrojnih igara koje imaju u razvoju. Novi projekt im je Stuntfest – World Tour, igra utrkivanja u kojoj vozila ne služe samo za vožnju, nego i lansiranje vozača u zrak. Imat ćemo tako utrku u kojoj će se natjecati 18 igrača po eliminacijskom formatu.

Cilj će biti izvesti što veću ludost, a to uključuje lansiranje vozača u zrak i pronalazak prečaca. Do prečaca se dolazi odbijanjem od objekte, dok igrač ima punu kontrolu nad samim likom i može čak i letjeti pomoću svojevrsnog wingsuita.

Destrukcija će isto tako biti važna stvar u igri pa sve to lagano podsjeća na nekadašnji FlatOut serijal. Međutim, igra je djelo novog studija Pow Wow Entertainment koji je osnovan 2019. godine i nema nikakve veze s FlatOutom ili Wreckfestom.

Stuntfest – World Tour za sada je najavljen kao PC ekskluziva, a izlazi kasnije tijekom ove godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Emexs

    30.06.2022 - 18:29

    Cini se zanimljivo

  • cempa

    01.07.2022 - 12:07

    Ne svida mi se. Izgleda mi ps3 era. Mada e flatout strasna igra i definitivno jedna od boljih sta se tice auta, skupa sa dobrim starim burnoutom. Proklet EA

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?