HCL.HR

Jedan bend tvrdi da je u razvoju još jedna Tony Hawk’s Pro Skater igra

Zoran Žalac 22.05.2021.   •   6 komentara


Jess Margera iz benda CKY izjavio je kako vjeruje da će se njihova pjesma pojaviti u sljedećoj igri iz serijala Tony Hawk’s Pro Skater.

Prije nego je prošle godine službeno otkrivena igra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, jedan je bend najavio “pokvario” iznenađenje najavivši kako su licencirali svoje pjesme za tu igru. Čini se kako se povijest ponavlja i ove godine.

Jess Margera iz američkog rock benda CKY prošlog je mjeseca sugerirao da je u razvoju sljedeća igra Tonyja Hawka. Gostujući u podcastu Behind Closed Doors, Margera je u jednom trenutku izjavio kako glazbenici mogu imati i drugih načina zarade pored prodaje albuma i nastupa uživo, a kao primjer je naveo licenciranje pjesama za videoigre. Voditelj ga je upitao je li jedna njihova stvar licencirana u Tony Hawk igrama, na što je Margera odgovorio:”Da, i vjerujem da smo i na sljedećoj igri koja dolazi.”

Interesantna činjenica jest da je bend CKY do sada imao jednu jedinu pjesmu u THPS serijalu – “96 Quite Bitter Beings” koja se pojavila u THPS 3. Moguće je stoga da je u pripremi THPS 3+4, ali za sada je to sve na razini glasine, možda čak i pretpostavke.

Ono što je sumnjivo u cijeloj toj priči jest da je ekipa koja je napravila Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 ranije ove godine pripala Blizzardu i trenutno radi na Diablo 2 Resurrectedu. Skoro svi ostali studiji tvrtke Activision, koja polaže prava na THPS serijal, trenutno rade na Call of Duty serijalu. Postavlja se zato pitanje tko bi uopće mogao razvijati sljedeću Tony Hawk’s Pro Skater igru, ako do iste na kraju i dođe.

Komentari (6)

  • Darac83

    22.05.2021 - 15:32

    Što se mene tiče, nek samo ubace nove staze u 1+2 i to je to…

    • Arthur

      @Darac83, 22.05.2021 - 16:24

      Baš to. A može da bude i zasebno ali mislim da bi bilo bolje da bude u sklopu 1&2 i neka stave neku razumnu cijenu jer bi tada obnovili još dva naslova. Samo da stave ekipu iz thps 1&2 jer su napravili odličan posao. Kako god bude mogao bi uzeti, osim ako ne bude cirkus kao s thps 5 HD ili shread. Ako krenu tim putem zaobilaznim u širokom luku. Ali mislim da neće jer vide da je ovaj zadnji uspio a onih nekoliko prije njega nisu. Samo mislim da bi thps 3 mogao doći u sklopu thps 1&2 a thps 4 bi mogao biti zaseban ili čak da ga ne bude. To mislim zato što je thps 4 po Carrer modu dosta drugačiji od prva tri. Nadam se da ćemo ga vidjeti jer je to meni najdraži u serijalu i želio bi vidjeti college i Alcatraz s poboljšanoj grafici. A raduje mi i mogućnost što ću vidjeti faundry iz trojke koja se nigdje više nije pojavila nego u trojci.

  • Bojko

    22.05.2021 - 16:30

    Dajte mi, i taj ću progutati! Samo me strah tko će ga napraviti 😔

  • nikola720p

    22.05.2021 - 17:28

    Tony hawk pro skater 4 mi je najdrazi,nisam igrao ove novije…

  • Sick Individual

    22.05.2021 - 18:02

    Ah CKY, Quite bitter beings i Close yet far jebena remek djela

  • 312AE

    23.05.2021 - 09:49

    Ohh ajde nek brzo srede igru, baš bi malo zaigral s debelim Bamom Margerom😁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?