HCL.HR

Oznaka: Skateboarding

Gaming kalendar: Skate 3 (2010.)

Zoran Žalac 11.05.2018.

Na današnji dan, prije točno osam godina, u zrak se lansirala posljednja poštena skateboarding igra, i to u režiji nikoga drugoga doli Electronic Artsa.

Skejterska igra Session pokušat će izvesti trik na Kickstarteru

Zoran Žalac 21.11.2017.

Krenula je crowdfunding kampanja za obećavajuću skateboarding igru zvanu Session. Developeri će u idućih 30 dana pokušati prikupiti 60 tisuća dolara za razvoj igre koja želi nositi nasljeđe Tony Hawk’s Pro Skatera.

Isprobajte demo nove skejterske igre Session

Zoran Žalac 10.11.2017.

Kickstarter kampanja za obećavajuću skateboarding igru Session malo će kasniti. No, svi zainteresirani mogu je isprobati već danas kroz demo za PC.

Skejterska igra Session pokušat će nam zamijeniti Skate 4 i novi THPS

Zoran Žalac 17.10.2017.

Skate 4 nije na vidiku, a Tonyju Hawku je bolje da se više ne vraća u svijet videoigara. Razvojni tim Creā-ture Studios vjeruje da je vrijeme za novog kralja skejterskih igara.

Pogledajte kako se Geralt okušao u skateboardingu

Petra Rukav 09.08.2017.

Novi mod za The Witcher 3: Wild Hunt dopušta Geraltu da se provoza na skejtbordu te izvodi sulude skokove dok mu kosa lagano vijori na vjetru.

Tony Hawk’s Pro Skater HD uskoro će nestati sa Steama

Zoran Žalac 11.07.2017.

Tony Hawk’s Pro Skater HD u svojoj PC verziji trenutno se može nabaviti za siću od dva eura, a to je ujedno i zadnja prilika da igru nabavite legalno.

Skateboard s bacačem plamena izgleda kao nešto što je ispalo iz THPS igara

Zoran Žalac 19.05.2017.

Skejtovi su u različitim igrama Tonyja Hawka prilikom gridnanja proizvodili svakakve efekte, no puštanje vatre prilikom skejtanja zapravo i nije toliko neostvariv trik.

Sljedeći projekt Tony Hawka je… dokumentarac o Tony Hawk’s Pro Skater igrama

Zoran Žalac 16.03.2017.

Nakon što nam je Activision potopio nade povratka Tony Hawk’s Pro Skater serijala na staru slavu preostalo je jedino snimiti dokumentarni film o nekad slavnim igrama.

Spremajte daske ekipa, ipak ništa od Skate 4 za sada

Juraj Bevandić 01.02.2017.

Nakon prilično potkrijepljenih glasina o tome da nam se sprema Skate 4 predsjednik EA nam je kao hladan tuš servirao vijesti da se na igri uopće ne radi.

Tony Hawk radi novu igru, ali možda ne nastavak Pro Skater serijala

Juraj Bevandić 31.01.2017.

Tony Hawk je potvrdio da radi na nekom novom projektu i to iznenađujuće ne u suradnji s Activisionom, pa fanovi misle da bi mogao pobjeći u Skate 4 tabor.

Menadžer EA tweeta o Skate 4, fanovi na rubu stolica

Juraj Bevandić 30.01.2017.

EA-ov menadžer s privatnog računa je tweetao “#skate4” na što su fanovi očekivano podivljali, a mi se samo nadamo da se nitko ne igra s našim osjećajima.

Skate 3 od sada napokon dostupan i za Xbox One

Juraj Bevandić 11.11.2016.

Xboxov backwards compatibility program upravo je postao bogatiji za jednu od najtraženijih i najboljih skejterskih igara ikada.

EA pod napadom spama – ljudi žele novu Skate igru

Igor Belan 04.10.2016.

Profesionalni skater Steve Berra više ne može čekati da EA najavi Skate 4 pa je pokrenuo internet kampanju #MakeEaSkateAgain. Pogledajte koliko istomišljenika je okupio.

Pogledajte kako frajer izvodi teške special trikove iz Tony Hawk igara

Igor Belan 03.10.2016.

Švicarski skateborder Jonny Giger gradi popularnost na YouTubeu izvodeći lude trikove iz Tony Hawk’s Pro Skater igara. Pogledajte kako mu ide.