HCL.HR

Oznaka: Skateboarding

Tony Hawk’s Pro Skater 2 – majstor trikova

Zoran Žalac 20.09.2022.

Na današnji dan, prije točno 22 godine, izašao je Tony Hawk’s Pro Skater 2, najbolje ocijenjena skateboarding igra u povijesti.

HCL VideoProbao sam Rollerdrome, izgleda kao da su Max Payne i Tony Hawk dobili bebu

Igor Belan 17.08.2022.

Rollerdrome nije razočarao sa svojom kombinacijom slow-mo napucavanja i vještog izvođenja trikova na rošulama – ovo je brutalno zabavno! Ali mene je razočarao vlastiti palac koji me počeo boljeti nakon pola sata igranja.

Novi Skate bit će besplatna (F2P) igra

Zoran Žalac 14.07.2022.

Iz Electronic Artsa su otkrili kako će sljedeća igra iz serijala Skate koristiti free-to-play format, prvi put otkako taj serijal postoji.

Tony Hawk ulaže u NFT-ove i gradi najveći skate park u metaverzumu

Zoran Žalac 14.07.2022.

Legendarni skejter Tony Hawk udružio se s NFT platformom Autograph te će u metaverzumu platforme The Sandbox izgraditi najveći virtualni skate park ikad – Tony Hawk Land.

Napokon je prikazan novi Skate – i još uvijek rade na njemu

Zoran Žalac 30.06.2022.

Electronic Arts je prikazao pre-pre-pre-alpha verziju nadolazeće igre Skate te pozvali zainteresirane igrače da se pridruže testiranju igre.

Skate 4 mogao bi biti predstavljen sljedećeg mjeseca

Zoran Žalac 22.06.2022.

Nova igra iz serijala Skate mogla bi biti predstavljena sljedećeg mjeseca, nakon što su već procurile snimke pre-alpha verzije.

Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 remaster bio je u planu, sad više nije

Zoran Žalac 21.06.2022.

Tony Hawk je otkrio kako je Activision imao plan modernizirati treći i četvrti dio serijala Tony Hawk’s Pro Skater, ali je taj plan propao nakon što je studio Vicarious Visions spojen s Blizzardom.

Iduće godine skejtamo do Mjeseca u Skate Story

Stjepan Fikter 10.06.2022.

Kao demon satkan od stakla i boli, skejtat ćemo kroz podzemlje kako bi se borili protiv demona, spašavali izmučene duše i postali majstor daske na kotačima.

Poznat je točan datum kad nam stiže Session: Skate Sim

Stjepan Fikter 04.06.2022.

Nešto ranije ove godine dobili smo okvirni datum izlaska, a sada je potvrđen i točan dan kad će Session: Skate Sim ugledati svjetlo dana u 1.0 verziji i to će biti ove godine.

Novi Skate dobro napreduje i mogao bi uskoro biti otkriven

Zoran Žalac 26.03.2022.

Dvije godine nakon što je EA najavio kako će oživjeti svoj skateboarding serijal Skate pojavile su se naznake da je nova igra ušla u fazu internog testiranja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?