HCL.HR

Jedan je obožavatelj napravio besplatnu Nindža Kornjače igru sa čak 60 igrivih likova

Hrvoje Smoljić 24.06.2019.   •   5 komentara


Jedan obožavatelj Nindža Kornjača napravio je igru koja predstavlja eksploziju nostalgije i pravo ljubavno pismo toj franšizi, ali i zlatnom dobu retro gaminga.

Ako ste odrastali uz Nindža Kornjače i preplavi vas nostalgija kad pomislite na zelene ljubitelje pizze – imamo igru za vas. Teenage Mutant Ninja Turtles: Rescue-Palooza! je igra napravljena od strane jednog obožavatelja te franšize i uistinu je impresivna u svom opsegu.

Naime, Shredder je, kako bi proslavio svoju 30-tu obljetnicu rivalstva s Nindžama Kornjačama, oteo sporedne likove iz čitave franšize. I pod tim mislimo na sve sporedne likove, tj. njih čak 60! Na vama je da ih sve do jednog spasite, a u trenutku kad to napravite – oni postaju igrivi likovi,  svaki sa specifičnim statistikama i posebnim vještinama.

Da nostalgija bude potpuna, igra izgleda i zvuči kao da je napravljena za arkadne mašine ili Nintendovu SNES konzolu. Znači nabrijana, pikselizirana 2D akcija koju je moguće zaigrati i kooperativno. No to nije sve! Igru je moguće skinuti s web stranice njenog kreatora potpuno besplatno pa svakako to učinite. Sigurno nećete požaliti.

Komentari (5)

  • chrizash

    24.06.2019 - 20:50

    jebeno!TMNT na NES-u mi je uzea godinu zivota,obavezno je bila na multypartyma 90-ih.Zanima koliko ce inteligentno postupit vlasnik fransize prema igri zivi bili pa vidili?

  • 312AE

    24.06.2019 - 23:56

    Ohh, zakon Nindža Kornjače su oduvjek bile zakon. Najdraži mi Michelangelo 😁🍕Probal budem ovo.

  • phoda2

    25.06.2019 - 04:08

    eto dobra idea za posnimiti koji video 😉

  • Zoran Žalac

    25.06.2019 - 11:26

    Cowabunga!

  • Darcoolio

    25.06.2019 - 22:03

    Kompletan sajt je prepun ovakvih bisera.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?