HCL.HR

Oznaka: akcijske igre

Turbo Overkill dobio Endless Mode

Stjepan Fikter prije 14 sati

Ususret novoj epizodi, akcijom nabijeni Turbo Overkill dobio je novi sadržaj u obliku Endless moda kako bi preživljavali valove protivnika u arenama.

HCL VideoProbao sam Wo Long: Fallen Dynasty, nikad me neka igra nije tako testirala

Igor Belan 19.01.2023.

Dobili smo malu ekskluzivu u vidu testiranja posebnog hands-on builda nadolazeće akcijske igre Wo Long: Fallen Dynasty, ali igra je toliko teška da sam skoro odustao od ovog videa.

SpecijalEvo koje će akcijske igre podizati adrenalin i tempo u 2023. godini

Zoran Žalac 07.01.2023.

Japanski će se developeri igara u 2023. godini snažno uhvatiti akcijskog žanra. Iako u ponudi nema generalno poznatih imena, imamo dobar predosjećaj za većinu njih.

I Wo Long: Fallen Dynasty ima svoje bijesno prase

Zoran Žalac 15.12.2022.

Izdavačka kuća Koei Tecmo iz nekog razloga obožava divlje veprove u svojim igrama. Osim u Wild Heartsu, jednog takvog vidjet ćemo i u novoj igri Wo Long: Fallen Dynasty.

Stigao je prvi pogled na masakr Tyranidsa u Warhammer 40,000: Space Marine 2

Stjepan Fikter 09.12.2022.

Kratko, ali slatko je opis za prvi gameplay prikaz nadolazećeg Warhammer 40,000: Space Marine 2 u kojemu ćemo sjeckati prljave xenose.

HCL VideoProbao sam Evil West, podsjetio me na God of War i Red Dead u isto vrijeme

Igor Belan 24.11.2022.

Tematikom je bliži Red Deadu, a gameplayom God of Waru, ali istina je da Evil West uspješno fura neki svoj stil dok vas tjera da mlatite ljude i nekakve vampirske beštije po Divljoj pustinji.

RecenzijaBayonetta 3

Hrvoje Smoljić 14.11.2022.

Najpoznatija vještica gaminga se vraća opasnija nego ikad. Bayonetta 3 je veća, brža i bolja od prethodnika unatoč tome što grandiozne ambicije nisu najbolji recept za slabašan hardver Nintendo Switcha.

SpecijalIgrali smo God of War Ragnarök, evo prvih dojmova

Zoran Žalac 21.10.2022.

U procesu smo recenziranja God of War Ragnaröka – ne možemo vam još otkriti većinu stvari o igri, ali možemo zato prokomentirati sam početak iste.

HCL VideoZaigrao sam Asterigos, igru koja ne dobiva neki hype, a možda bi trebala

Filip Zorić 20.10.2022.

Moram priznat da mi Asterigos: Curse of the Stars nije bio na radaru. Možda zbog blesavog naziva? Ali na kraju sam impresioniran koliko visoko cilja ova igra – od intrigantne priče do dinamičnog sustava borbe.

Gotham Knights u zadnjem videu ima objašnjenje zašto su ulice Gothama prazne

Zoran Žalac 07.10.2022.

Objavljen je zadnji video prije izlaska Gotham Knightsa, s nekim dodatnim uvidima u priču koja čeka četvero junaka u borbi protiv Court of Owlsa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?