HCL.HR

Jedinstvena prilika: možete postati likovi u svijetu Pokemona

Zoran Žalac 05.01.2021.   •   1 komentara


Prvi put u povijesti franšize Pokemona igrači imaju priliku postati NPC likovi u igri Pokemon GO. Evo što trebate napraviti.

Je li vam životni san da se pojavite kao lik u igri iz Pokemon serijala? Vjerojatno nije, ali ovih dana imate priliku ući u povijest kao jedan od prvih igrača koji je postao NPC lik u nekoj Pokemon igri. Naime, tvorci Pokemona GO organizirali su natječaj preko kojega će osam igrača dobiti tu čast da postanu “besmrtni”, odnosno da se njihov lik svim drugim igračima nađe u igri.

Da biste svog avatara pretvorili u NPC-a u Pokemon GO, trebate poslati sliku svog Pokemon trenera i tri najdraža Pokemona u svom timu (koji nisu legendarni). Pobjednika će odlučiti kreativnost u koreografiji, tj. odjeći lika, kompozicija tima te postojanost neke teme – npr. vodeni tim, ili sl. Sliku svog trenera i postave Pokemona šaljete na Twitteru uz hashtag #PokemonGOTourContest najkasnije do 12. ovog mjeseca.

U slučaju da pobijedite, u Pokemon GO igri pojavit ćete se prije Asha Ketchuma. I svi će vidjeti vašeg avatare i vaš tim na PokeStopovima.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Uki123

    12.01.2021 - 16:31

    ja sam zbog pokemona pre 2 gopdine sa drustvom 170 kilometara isao da nadjem pikacua

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?