HCL.HR

Jeftino igru pokupi – prije nego opet poskupi #04

Josip Klanfar 10.04.2021.   •   11 komentara


Svakog tjedna ovdje možete pronaći najbolje popuste na vrhunske igre. Ističemo nekoliko igara raznih žanrova, a svaka od njih je vrijedna kupnje.

Za sve vas koji tražite igre po jeftinijim cijenama, a ne da vam se pretraživati ponude raznih trgovina, pripremili smo ovakav članak kojega planiramo izbacivati svakog vikenda. Sadržavat će nekoliko ponuda najzanimljivijih digitalnih primjeraka igara, a naravno da će i popusti biti dobri – minimalno 50% na svaku igru, ako ne i više.

Evo što se nudi ovoga vikenda:

DARK SOULS III – 14,99 €

PC Steam 75%

Kad mi netko spomene souls igre, prva reakcija koja mi prođe kroz glavu je: “uhh”. Dark Souls III je po mnogima najbolji dio u ovom serijalu, samo morate znati da ovo nije žanr za nestrpljive i ovo nije igra za one tankih živaca. Ako ste pak suprotnih osobina, niste se do sada okušali u nekoj od souls igara, a željeli ste, sada uz dobar popust i malo novca možete si ispuniti želju. Osim glavne igre, na popustu su i DLC-ovi i drugi dio serijala koji također imate na Steamu. Igra je također na popustu i u verzijama za PlayStation te Xbox konzole.

Sea of Thieves – 19,99 €

PC Steam 50%

Jedan multiplayer naslov za vas koji volite online igre i koji volite pirate – naravno ne piratske verzije igara, već gusare, brodove, more itd. Igra je dostupna na Steamu i to 50% jeftinija od standardne cijene. Dajte igri šansu i pohvalite se prijateljima da ste postali gusar i zaplovite nemirnim morem igre Sea of Thieves.

Homeworld Remastered Collection – 1,00 €

PC Fanatical 96%
Maloprije sam pričao o gusarima pa da se ovdje nadovežem – ovo je pljačka. Toliko veliki popust da mi je neugodno koliko je ovo dobar deal. Za sve vas koji volite strategije u realnom vremenu ovo je idealna prilika. Samo da znate, igra košta regularno 31,99€ i sada je spuštena na samo 1€ pa vi vidite ima li smisla uzeti i isprobati, a ja mislim da se itekako isplati.

SPYRO REIGNITED TRILOGY – 15,99 €

PC Steam 60%

Evo jedne dobre ponude za mlađe uzraste i one koji se tako osjećaju. Trenutno je na Steamu dostupan simpatični, omiljeni zmaj Spyro. Malo stariji igrači će se s nostalgijom prisjetiti ovih klasika za originalnu PlayStation konzolu, a riječ je o prve tri igre u serijalu. Treba reći da je cijena nikada niža pa je možda sad vrijeme za skupljanje dijamanata, ako to još niste učinili. Uz ovu ponudu, dostupan je i paket Spyro + Crash prva tri dijela, također na Steamu pa si i tu informaciju uzmite u obzir.

RAYMAN LEGENDS: DEFINITIVE EDITION – 9,99 €

Switch 75%

Lista bi bila totalno neozbiljna da na njoj nema barem jedna igra za Nintendo. Ovoga puta je to Rayman Legends za Switch, a dobar je popust pa zašto ne iskoristiti. Igra je izašla 2013. godine, ali je ovaj Definitive Edition napravljen posebno za Nintendo Switch. Bila je prozivana i kao platformer godine, a dijelila se besplatno i za PC. Doduše, ni najstariji ne pamte kada je Nintendo neku igru ovakvog kalibra dijelio, a vjerojatno i neće pa iskoristite sada priliku dok je na popustu.

ORI AND THE WILL OF THE WISPS – 14,99 €

PC Steam 50%

Evo nam još jednog platformera za kraj, a ovaj put riječ je o hvaljenoj Ori and the Will of the Wisps igri. Grafička prezentacija, fluidan i dinamičan gameplay, impresivna glazba, dobre kritike i ocjene su sve što trebate znati o ovoj igri. Ovaj direktni nastavak na igru Ori and the Blind Forest pokazao je napredak u svakom pogledu. Ako pak niste odigrali niti jedan dio, imate na Steamu paket s ove dvije igre na 49% popusta pa razmislite i o toj ponudi.

Za kraj mala napomena: Još uvijek vam je aktualna proljetna rasprodaja za većinu platformi. Pisali smo o tome u prošlom članku pa ako ste to propustili, kliknite ovdje, pogledajte ponudu i naravno ostavite komentar ako znate za još kakav dobar deal.

Komentari (11)

  • Pajo Paksu

    10.04.2021 - 19:57

    Samo nastavite sa preporukom jeftinih igara iako ono što me zanima već imam. Jednom ćete nabosti igru koja me zanima, a nemam je 🙂

    • JAGUAR_PAW

      @Pajo Paksu, 12.04.2021 - 00:40

      Josip rastura

  • Holysheat666

    11.04.2021 - 10:53

    Ceka se legion ispod 100 kn da bude, ne vrijedi vise, igra je uzas, al da ju zavrsim

    • PppPP

      @Holysheat666, 11.04.2021 - 17:19

      Igraš igre koje su ti užas??? Ja sam mislio da tebi život nisu igre, a imaš vremena i užasne igre odigrati

  • Pararera

    11.04.2021 - 12:49

    Šteta, visok mi datum pa ništ od Špire

  • Gensorog

    11.04.2021 - 15:02

    Kaj za xbox nis????ma na storeu ima tolko popusta da je to show

  • Gensorog

    11.04.2021 - 15:03

    Tko jos kupuje igre za PC osim onih kaj bas moras??

    • PppPP

      @Gensorog, 11.04.2021 - 17:20

      Policija, da, evo ovaj tu komentar

    • RickBarry

      @PppPP, 11.04.2021 - 20:32

      MUP RH ti se ne bavi time, jos uvijek.

    • PppPP

      @RickBarry, 11.04.2021 - 22:00

      ozb?

    • Nijam Kaj

      @PppPP, 12.04.2021 - 15:34

      Nisam 100% siguran, ali mislim da cak smijes biti pirat za “osobne potrebe”. I to ne mislim pod onim “ako te ne ulove”, nego bas slobodno smijes skidati. Ali cim nije za “osobne potrebe” dolaze štrumpfovi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?