HCL.HR

John Romero i dalje radi novu pucačinu

Petra Rukav 29.01.2016.   •   4 komentara


U kojem se smjeru kreće nova John Romerova pucačina i dalje ostaje enigma, no sudeći prema njegovim komentarima trebali bi dobiti „nešto dosad neviđeno.“

john-romero

Ne tako davne 2014. godine John Romero, dizajner Quakea i Dooma, najavio je rad na novoj pucačini, no od tada nije o tome rekao ni riječi. Doduše, ovog tjedna na Gaming Conventionu u Zürichu malčice je odškrinuo vrata gamerskom časopisu Develop otkrivši da igra na kojoj trenutno radi ima jedinstvenu ideju kakvu dosad nismo imali prilike vidjeti.

Izbjegavajući direktan odgovor o tome kakvu igru možemo očekivati, Romero se poslužio nejasnim komentarima kroz koje je neprestano naglašavao da će se zbog svoje originalnosti ovaj naslov izdvajati od dosadašnjih pucačina.

„Ne želim pričati o igri jer ima doista kul ideju, jedinstvenu ideju,“ rekao je Romero u razgovoru s Developom. „Još nikad nisam vidio takvu igru.“

Cijeli članak nalazi se na webu Developa, no zbog nejasnih komentara nemoguće je protumačiti o kakvoj to točno igri pričaju Romero i njegova partnerica Brenda. Ako ništa drugo, barem znamo da još uvijek potiho rade na tome.

Komentari (4)

  • DjokaBA

    29.01.2016 - 18:41

    i Daikatana je bila jedinstvena…

    • Czar

      @DjokaBA, 30.01.2016 - 11:25

      Ne ponovila se!

  • Zachariah

    29.01.2016 - 19:53

    Mislim da samo malo preuveličava, al’ ‘ajde de, čekamo 😀

  • Dilo_trasul

    30.01.2016 - 10:26

    Seres Romero kao i za Daikatanu propao si ti ko zeton

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?